Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român a stârnit interesul lui Juventus, Dortmund şi Milan! Unde urmează să meargă: ”Va fi acolo pentru a purta discuţii cu clubul”

Un fotbalist român a stârnit interesul lui Juventus, Dortmund şi Milan! Unde urmează să meargă: ”Va fi acolo pentru a purta discuţii cu clubul”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Dobrescu (15 ani), fotbalist legitimat la CSM Deva, lider în seria a şaptea din Liga 3, a stârnit interesul lui Juventus, Borussia Dortmund şi AC Milan, conform reputatului jurnalist Nicolo Schiara. Acesta a mai dezvăluit că românul urmează să meargă în probe în Italia.

Născut pe 1 ianuarie 2008, Ianis Dobrescu de abia a împlinit vârsta de 15 ani şi deja să pregăteşte pentru transferul carierei, fiind dorit de trei dintre ”granzii” fotbalului mondial.

Juventus, Borussia Dortmund şi AC Milan s-au interesat de tânărul fotbalist de la CSM Deva, care, până acum, a evoluat doar pentru lotul U15 al României.

Ianis Dobrescu a stârnit interesul lui Juventus, Dortmund şi Milan

Potrivit lui Nicolo Schiara, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti sportivi din Italia, cu peste 260.000 de urmăritori pe Twitter, Dobrescu urmează să călătorească la Torino în februarie.

”Bătrâna Doamnă” ar dori să poarte discuţii cu acesta şi să îl aducă în probe, pentru a vedea de aproape dacă fotbalistul român are talentul necesar pentru a rămâne în Italia.

Juventus, Borussia Dortmund şi AC Milan sunt interesate de tânărul atacant de la CSM Deva, Ianis Dobrescu (născut în 2008).

În februarie, acesta va fi în Italia pentru a purta discuţii directe cu Juventus şi a avea o perioadă de probă”, a transmis Schiara, pe Twitter.

Posibilă ”mină de aur” pentru CSM Deva

La momentul actual, CSM Deva se află pe primul loc din seria a şaptea a Ligii 3, neînvinsă şi cu un avans de cinci puncte faţă de ocupanta poziţiei secunde, CSO Filiaşi.

În cazul în care Juventus va dori să îl ”oprească” pe Ianis Dobrescu în Italia, formaţia din al treilea eşalon ar putea încasa o sumă importantă pentru fotbalistul său, care să o aducă mai aproape de promovare.

Clubul înfiinţat în urmă cu mai bine de 100 de ani, în 1921, nu a evoluat la nivelul Superligii niciodată, iar în eşalonul secund nu a reuşit să se claseze mai sus de locul patru, performanţă reuşită în 1974.

Afla mai multe despre: ianis dobrescu 

viewscnt
Articole similare