Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am veşti bune!”. Conducerea lui AC Milan a făcut anunţul cu privire la Mike Maignan. Ce se întâmplă cu Ciprian Tătăruşanu: ”Jucăm prost”

”Am veşti bune!”. Conducerea lui AC Milan a făcut anunţul cu privire la Mike Maignan. Ce se întâmplă cu Ciprian Tătăruşanu: ”Jucăm prost”

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) are zilele numărate în poarta lui AC Milan. Titularul de drept, Mike Maignan (27 de ani) se pregăteşte să îşi reia locul între buturile campioanei Italiei.

Mike Maignan a avut mai multe probleme cu accidentările de-a lungul acestui sezon.

De acestea a profitat Ciprian Tătăruşanu, care i-a ţinut locul, dar şi-a atras nenumărate critici în urma prestaţiilor mai puţin consistente din ultima perioadă, chiar dacă nu are vreo gafă de zile mari, precum conaţionalul Ionuţ Radu, la finalul sezonului trecut.

Totuşi, preşedintele lui AC Milan, Paolo Scaroni, a anunţat că Maignan va reveni în curând la antrenamente, implicit şi la meciurile oficiale.

Primul joc în care francezul este aşteptat să îşi facă apariţia este cel cu Tottenham, programat pentru data de 14 februarie, în optimile de finală ale Champions League.

Astfel, Tătăruşanu ar urma să mai apere în poarta campioanei Italiei doar până la acel moment, pentru ca mai apoi să ia din nou loc pe banca de rezerve.

"Amintiţi-vă că suntem pe locul doi. Jucăm prost, dar suntem acolo în clasament. Vrem să câştigăm Scudetto, dar ne dorim şi să avansăm şi în Liga Campionilor.

Am veşti bune. Maignan se va întoarce în Liga Campionilor”, a declarat oficialul campioanei Italiei, potrivit Sempremilan.

Maignan a fost adus de AC Milan în 2021, pentru 15 milioane de euro, după ce acesta a luat titlul în Ligue 1 cu Lille.

Din cauza accidentărilor, francezul a ratat şi Campionatul Mondial din Qatar.

De partea cealaltă, Tătăruşanu a ajuns la formaţia de pe San Siro în 2020 de la Nantes.

În acest sezon, a bifat 18 meciuri în poarta celor de la AC Milnan şi a primit 24 de goluri.

 

Afla mai multe despre: tatarusanumaignanac milan 

viewscnt
Articole similare