Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ciprian Tătăruşanu, OUT de la AC Milan. Două oferte din Italia pentru portar

ULTIMA ORĂ | Ciprian Tătăruşanu, OUT de la AC Milan. Două oferte din Italia pentru portar

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) se aproapie de finalul aventurii la AC Milan. Deşi apără constant, din cauza accidentării suferită de Mike Maignan, contractul lui Tătăruşanu va expira în vara lui 2023 şi echipa de pe San Siro n-are de gând să i-l prelungească.

AC Milan nu vrea să-i prelungească înţelegerea lui Ciprian Tătăruşanu, portarul căruia îi expiră contractul în vara lui 2023. Din fericire pentru goalkeeper, nu duce lipsă de oferte şi e dorit de alte două echipe din Italia, astfel că şi-ar putea continua aventura în "Cizmă".

ULTIMA ORĂ | Ciprian Tătăruşanu, OUT de la AC Milan. Două oferte din Italia pentru portar

La 36 de ani, ajuns la AC Milan pentru a asigura un concurent de valoare pentru Donnarumma şi Maignan, Ciprian Tătăruşanu se pregăteşte să plece de pe San Siro. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, AC Milan n-a de gând să-i prelungească înţelegerea lui "Tătă" şi acesta va pleca.

Contractul lui Ciprian Tătăruşanu cu AC Milan va expira în vara lui 2023 şi va pleca, dar ar putea rămâne în Italia. Cagliari, retrogradată în Serie B la finalul sezonului trecut, dar şi Torino "au întrebat" de portarul român, pe care vor să-l semneze când va rămâne liber de contract.

Tătăruşanu joacă la AC Milan din septembrie 2020. A fost transferat pentru un milion de euro de la Lyon şi este a doua variantă pentru postul de portar în lotul lui Stefano Pioli, după francezul Mike Maignan. Românul a profitat de accidentarea lui Maignan şi a prins 17 meciuri pentru Milan în acest sezon, în toate competiţiile. Doar patru dintre acestea s-au încheiat fără gol primit.

Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon şi AC Milan sunt echipele din CV-ul lui Ciprian Tătăruşanu.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milancontractoferteitalia 

viewscnt
Articole similare