Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, principalul ”vinovat” pentru rezultatele modeste ale lui AC Milan. Ce scrie presa din Italia: ”Fără supărare...”

Ciprian Tătăruşanu, principalul ”vinovat” pentru rezultatele modeste ale lui AC Milan. Ce scrie presa din Italia: ”Fără supărare...”

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu, principalul ”vinovat” pentru rezultatele modeste ale lui AC Milan.

Ciprian Tătăruşanu, principalul ”vinovat” pentru rezultatele modeste ale lui AC Milan. Ce scrie presa din Italia: ”Fără supărare...” 

AC Milan nu se ridică la nivelul aşteptărilor în actualul sezon de Serie A. În ultimele două etape, milanezii au remizat pe teren propriu cu AS Roma, scor 2-2, iar pe terenul lui Lecce, au obţinut, de asemenea, o remiză, scor 2-2.

Cum îşi explică italienii forma modestă a lui AC Milan? Italienii cred că Ciprian Tătăruşanu este principalul motiv pentru rezultatele modeste ale lui AC Milan.

”Pentru început, accidentările le-au dat bătăi de cap, niciuna mai evidentă decât cea a lui Mike Maignan. Francezul care anul trecut a fost titular în poarta lui AC Milan şi a fost decisiv în lupta la titlu, este accidentat de patru luni, astfel că Ciprian Tătăruşanu a fost nevoit să îşi asume responsabilitatea.

Fără lipsă de respect faţă de veteranul român, dar toate şuturile pe poartă le dau emoţii suporterilor, iar la asta contribuie şi prestaţiile slabe ale fundaşilor.

La fazele fixe, aşa cum s-a văzut şi la meciul cu Roma, fundaşii nu reuşesc să îşi facă treaba şi le lipseşte încrederea, dar asta nu este responsabilitatea lui Tătăruşanu”, au scris italienii de la Football Italia.

Urmează Lazio - Milan. Se anunţă un derby încins

Lazio - Milan se joacă azi, de la ora 21:45, pe Orange Sport 1. Pentru Milan nu mai e loc de paşi greşiţi, chiar dacă Tătăruşanu şi colegii lui din apărare s-au abonat la gafe în ultimele meciuri. Doar o victorie pe Olimpico, care i-ar apropia pe ”rossoneri” la 9 puncte de Napoli, ar menţine vii speranţele la al doilea titlu la rând. Sunt toate premisele pentru un derby încins, aşa că ar trebui să ne uităm şi la ”specialele” pentru cartonaşe galbene. Tonali a fost cel mai agresiv jucător al Milanului în acest an. A luat deja două avertismente, iar şansele să recidiveze sunt mari. 2.62 e cota la Betano pentru un cartonaş galben încasat de Tonali pe Olimpico.

Echipe probabile:

  • Lazio: Provedel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Pedro, Andersen, Zaccagni
  • AC Milan: Tătăruşanu; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud

 

Afla mai multe despre: milanciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare