Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu vs. Maignan. Theo Hernandez i-a comparat pe cei doi portari de la AC Milan: ”Îmi cunosc coechipierii”

Tătăruşanu vs. Maignan. Theo Hernandez i-a comparat pe cei doi portari de la AC Milan: ”Îmi cunosc coechipierii”

AC Milan

Comentarii

Echipa Inter Milano a învins, miercuri, în Arabia Saudită, formaţia AC Milan, scor 3-0, în Supercupa Italiei. Inter a câştigat trofeul pentru a şaptea oară.

Tătăruşanu vs. Maignan. Theo Hernandez i-a comparat pe cei doi portari de la AC Milan: ”Îmi cunosc coechipierii”

Ciprian Tătăruşanu a fost în poartă pentru AC Milan în partida din Supercupa Italiei cu Inter Milano.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular şi integralist în formaţia lui AC Milan la Riad, în Arabia Saudită, pe stadionul King Fahd, acolo unde s-a disputat Supercupa Italiei. Românul nu a putut însă împiedica înfrângerea echipei sale în faţa concitadinei Inter Milano.

Rossoneri şi-au tăiat partea leului încă din prima repriză, când Dimarco (min. 10) şi Dzeko (min. 21) au înscris pentru 2-0 la pauză. În partea secundă a venit şi al treilea gol al interiştilor, înscris de Lautaro Martinez, şi echipa lui Simone Inzaghi s-a impus cu 3-0, scor câştigat în Supercupa Italiei pentru a şaptea oară în istorie.

La interviul de după meci, Theo Hernandez i-a comparat pe cei doi portari ai lui AC Milan, întrebat fiind dacă absenţa portarului a ”cântărit” decisiv pentru rossoneri.

„În momentul de faţă ne este greu să reacţionăm la o greşeală şi să rămânem o echipă. Reacţionăm individual şi nu colectiv. Eu nu aş vorbi de o atitudine greşită, sunt totuşi finale. Nu este corect să arătăm cu degetul spre un singur jucător.

Sunt multe situaţii în care trebuia să ne descurcăm mai bine. Chiar şi astăzi am primit al doilea gol dintr-o fază în care eram bine poziţionaţi numeric, dar neorganizaţi. Îmi cunosc coechipierii, este o lovitură grea, dar vom avea putere să reacţionăm.

Cât cântăreşte absenţa lui Maignan? Ne-am chinuit să începem acţiunile de pe linia din spate şi adversarii au fost foarte agresivi. Nu cred că este o problemă individuală, de portar. Poate că Mike (n.r. Maignan) are o degajare mai lungă decât Tătăruşanu şi am fi putut să ieşim din presiunea adversarilor cu mai multă precizie. Putem să ne descurcăm mai bine şi în acest sens”, a spus Theo Hernandez, conform Gazzetta dello Sport.

Tătăruşanu a jucat 16 meciuri în toate competiţiile în acest sezon la AC Milan, iar în total, de la venirea sa în 2019, a adunat 20 de prezenţe pentru formaţia lui Stefano Pioli.

 

Afla mai multe despre: tatarusanuac milanmaignan 

viewscnt
Articole similare