Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali i-a stricat surpriza lui Nicolae Dică. Reacţia antrenorului când patronul l-a dat de gol: "V-a zis deja că joacă? Nu ştiam"

Becali i-a stricat surpriza lui Nicolae Dică. Reacţia antrenorului când patronul l-a dat de gol: "V-a zis deja că joacă? Nu ştiam"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman s-a accidentat în meciul de săptămâna trecută, câştigat de FCSB, scor 1-0, la Dunajska Streda, iar primul verdict al medicilor a fost dur pentru oficialii vicecampioanei României.

Deşi, iniţial, Nicolae Dică a anunţat că Florinel Coman va lipsi şase săptămâni, mijlocaşul roş-albaştrilor s-a recuperat miraculos şi poate evolua chiar în meciul retur de joi cu Dunajska Streda. 

Gigi Becali i-a stricat planurile antrenorului şi a dezvăluit că Florinel Coman s-a refăcut după vizita făcută la vraciul Marijana Kovacevic, în Serbia.

"Deja v-a anunţat că va juca în acest meci? Nu ştiam că a anunţat deja, pentru că am fost la antrenament. Eu ştiam doar ce discuţii am avut cu dânsul în ultimele zile. Coman se întoarce astăzi de la Belgrad şi vedem în ce stare este când ne vedem.

S-a recuperat, ştiţi şi voi că nu e primul jucător care merge în Serbia şi reuşeşte să joace după doar câteva zile. Îmi aduc aminte că au fost mulţi fotbalişti de afară, din România care au mers acolo, chiar şi eu am fost.

Am mers în Serbia, iar după trei zile am jucat. Nu ştiu ce face, pentru că nu vrea să spună secretul de acolo, nu ştiu ce bagă dânsa, important este că îi face bine pe jucători. Coman nu e mai nicio armă secretă acum, mereu e mai bine ca adversarul să nu ştie ce vrei să faci" , a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare