Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Argeş a transferat un fotbalist crescut de Rapid! Acesta impresionase în prima parte a sezonului: ”Este în primii doi din Liga 2”

OFICIAL | FC Argeş a transferat un fotbalist crescut de Rapid! Acesta impresionase în prima parte a sezonului: ”Este în primii doi din Liga 2”galerie foto

FC Argeș

Comentarii

Joi, FC Argeş a anunţat oficial transferul lui Sebstian Micu (21 de ani), portar crescut de Rapid, care a impresionat în prima parte a acestui sezon în Liga 2, între buturile celor de la FC Braşov. Acesta a fost împrumtat de piteşteni, cu clauză opţională de cumpărare.

Crescut în academia Rapidului, Sebastian Micu nu a reuşit să facă pasul la prima echipă a giuleştenilor la finalul junoriatului, astfel că a decis să facă pasul, sub formă de împrumut, la CSM Reşiţă în vara lui 2021.

Deşi a ratat la limită promovarea cu echipa bănăţeană în Liga 2, goalkeeper-ul a făcut totuşi pasul în al doilea eşalon la începutul acestui sezon, semnând cu FC Braşov, liber de contract.

FC Argeş l-a transferat pe Sebastian Micu

Sub comanda lui Dan Alexa, cu care colaborase şi la Reşiţa, Micu a impresionat în divizia secundă, astfel că FC Argeş a decis să îşi încerce norocul cu acesta în această iarnă.

Piteştenii au anunţat că l-au împrumutat pe Sebstian Micu de la Braşov, cu clauză opţională de cumpărare la finalul stagiunii.

FC Argeş şi FC Braşov au ajuns la un acord pentru împrumutul portarului Sebastian Micu, în vârstă de 21 ani. Goalkeeperul originar din Jimbolia (jud. Timiş) va evolua la echipa noastră până la sfârşitul acestui sezon competiţional, iar, dacă va confirma aşteptările, FC Argeş va avea posibilitatea unui transfer definitiv.

În prima parte a acestei ediţii de Liga 2, Micu a fost titular în poarta braşovenilor, bifând 16 meciuri în tricoul ardelenilor”, se arată în comunicatul emis de FC Argeş.

”Are nebunia specifică portarilor”

Andrei Şanta, antrenorul cu portarii de la FC Braşov, i-a făcut caracterizarea lui Micu şi a afirmat că jucătorul de 21 de ani era unul dintre cei mai buni doi portari din Liga 2.

Micu are calităţi de mare portar. Are forţă nativă, are joc bun de picior, are anticipaţie, este curajos şi iese bine pe centrări. Are nebunia specifică portarilor, dar este receptiv în antrenamente şi munceşte enorm.

Părerea mea, este în primii doi portari din Liga 2. Are ce să înveţe şi de la mine, dar şi de la Dani Mutu şi Mikolic, doi portari cu mare experienţă”, a spus Şanta, potrivit sursei citate.

Sebstian Micu are şanse mari e a deveni titular la Piteşti, în condiţiile în care îndeplineşte regula U21, FC Argeş având probleme în această privinţă după plecarea lui Işfan.

Afla mai multe despre: sebastian micu 

viewscnt
Articole similare