Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică îşi aduce românii preferaţi la Al-Raed? Când va putea face transferurile dorite: "Ăsta a fost norocul meu"

Marius Şumudică îşi aduce românii preferaţi la Al-Raed? Când va putea face transferurile dorite: "Ăsta a fost norocul meu"
Comentarii

Marius Şumudică are de gestionat o situaţie dificilă în Arabia Saudită, la Al-Raed, care are probleme de lot. Antrenorul plănuieşte transferuri abia din sezonul următor.

Îşi transferă Marius Şumudică fotbaliştii preferaţi la Al-Raed?

Antrenorul român a avut grijă ca în lotul fiecărei echipe pe care a antrenat-o să aibă cel puţin câţiva fotbalişti români. Marius Şumudică i-a adus în străinătate pe Denis Alibec, Constantin Budescu, Alexandru Maxim sau Alin Toşca, dar acum are transferurile blocate la Al-Raed. 

Clubul nu poate legitima jucători, iar principalului i s-a transmis să se descurce cu ce are la dispoziţie. 

Marius Şumudică ia în calcul să transfere fotbaliştii doriţi abia din sezonul următor, în care sper să se afle tot în prima ligă a Arabiei Saudite. 

"Nu ştiu ce se va întâmpla cu noi. Avem transferurile blocate. Am şase jucători accidentaţi şi aici staff-ul este ieşit din discuţii. Sunt probleme de articulaţii, de operaţii, care nu ţin de noi. Ăsta a fost norocul meu în ghilimele, să spun aşa.

Joc cu unii jucători care jucau anul trecut sau erau rezerve şi a trebuit să-i schimb cu cinci, şase jucători ca şi cum ar fi titulari şi e destul de greu. Practic eu stau în doi fundaşi centrali. Mâine (n.r. - sâmbătă) este ultima zi de transferuri în Arabia Saudită, dar am fost anunţat că nu se vor deschide transferurile.

Mi s-a spus să iau jucători de la academie. Sper să rămânem în prima liga să nu avem niciun fel de problema, dar la anul se va da drumul la opt străini în primii şi doar trei localnici şi atunci va trebui să-ţi aduci jucători buni care să facă diferenţa", a declarat Marius Şumudică. 

  • Al-Raed e pe locul 11 în campionat, cu 16 puncte adunate în 15 meciuri. 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare