Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şi-a cumpărat Dani Alves de la economatul din penitenciar: conserve cu ton, iaurt, şampon şi băuturi energizante. Avocaţii săi susţin că şi-a schimbat versiunea asupra faptelor

Ce şi-a cumpărat Dani Alves de la economatul din penitenciar: conserve cu ton, iaurt, şampon şi băuturi energizante. Avocaţii săi susţin că şi-a schimbat versiunea asupra faptelor
Comentarii

Presa spaniolă scrie, sâmbătă, că fostul jucător al echipei FC Barcelona, Dani Alves, a primit, la intrarea în penitenciar, suma de 100 de euro pentru a putea face cumpărături de la economatul din clădire.

Potrivit Sport, Dani Alves şi-a cumpărat patru conserve de ton, patru iaurturi, un şampon, un deodorant şi băuturi energizante.

Deocamdată, fotbalistul brazilian a decis să nu aibă televizor pentru a evita să vadă ştirile din afară care ar putea fi despre cazul său.

De asemenea, Sport notează că unii deţinuţi se tem că vizitele lor (vizitele în centrul în care se află Dani Alves sunt permise duminica) vor fi  întârziate sau amânate din cauza reţinerii jucătorului, care ar primi şi tratament favorabil cu vizite în afara orelor stabilite.

El este coleg de celulă cu Coutinho, o fostă gardă de corp a brazilianului Ronaldinho.

Avocatul care îi conduce apărarea, Cristóbal Martell, şi colegul acestuia, Arnau Xumetra, s-au întâlnit vineri dimineaţă cu Alves în închisoarea Brians 2 pentru a aborda contestaţia prin care se cere eliberarea sa.

Martell a găsit o explicaţie pentru contradicţiile clientului său. Avocatul susţine că jucătorul a tăcut la început şi a povestit mai multe versiuni ulterior, condiţionat de teama că soţia sa ar afla că a înşelat-o.

În schimb, la un moment dat în declaraţia sa, Alves a spus chiar că, dacă nu şi-a asumat faptele, a fost pentru a „proteja” tânăra. El a mai spus că ea a fost cea care a venit la el când era la toaletă şi că, după surpriza iniţială, a decis să „meargă mai departe”.

Deşi în cele din urmă a recunoscut că au existat relaţii sexuale, Alves a spus că a fost vorba doar de sex oral şi nu a făcut referire la penetrare, victima susţinând că acest lucru s-a produs cu violenţă. Contrar relatării inculpatului sunt urmele de lichid seminal identificate de poliţie în baie, dar şi cele găsite pe rochia şi lenjeria intimă a tinerei.

Dani Alves a fost reţinut la 20 ianuarie, el fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Afla mai multe despre: dani alves 

viewscnt
Articole similare