Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul ideal pentru FCSB. Anunţul unui fost oficial al clubului: ”Cel mai indicat era el”. Tehnicianul a plecat după un scandal cu Gigi Becali | EXCLUSIV

Antrenorul ideal pentru FCSB. Anunţul unui fost oficial al clubului: ”Cel mai indicat era el”. Tehnicianul a plecat după un scandal cu Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Situaţia de la nivelul băncii tehnice a celor de la FCSB a fost în centrul atenţiei în ultima perioadă. Duo-ul format din Mihai Pintilii şi Leo Strizu a creat rumoare în fotbalul românesc şi nu pare că se va ajunge la un consens prea curând.

De-a lungul actualului sezon, situaţia antrenorilor principali la FCSB a stat în felul următor.

Clubul bucureştean a început stagiunea cu antrenorul cu care a terminat-o pe cea precedentă, Toni Petrea, care era deja la al doilea mandat la echipă.

După un start fals în campionat şi preliminariile cupelor europene, Gigi Becali a decis să rupă colaborarea cu Petrea, care a ajuns între timp la Chindia Târgovişte.

În locul său a fost numit Nicolae Dică, revenit şi el pentru a doua oară la cârma roş-albaştrilor.

A reuşit să ducă echipa în grupele Conference League, dar acolo a suferit două umilinţe istorice, un ”dublu” eşec cu 0-5 în faţa mai puţini cunoscuţilor, cel puţin până atunci, danezi de la Silkeborg.

Dar a venit meciul cu U Cluj, de la sfârşitul lunii octombrie, unde pentru Dică a contat mai puţin rezultatul (1-2), ci faptul că, la presiunea lui Gigi Becali, a decis să facă un pas în spate şi să plece de la cârma formaţiei bucureştene.

Antrenorul ideal pentru FCSB. Anunţul unui fost oficial al clubului: ”Cel mai indicat era el”. Prima experienţă a tehnicianului la echipă, încheiată după un scandal cu Gigi Becali | EXCLUSIV

Între timp, Nicolae Dică a semnat cu CS Mioveni, unde a debutat cu dreptul, dar la FCSB a început ”saga” Pintilii - Strizu

Întrebat care ar fi soluţia de antrenor care ar avea dreptul să stea pe bancă pentru FCSB, Helmut Duckadam a fost ezitant, dar a dat un nume, pe cel al selecţionerului României.

”Nu ştiu. La FCSB au fost mulţi antrenori. Cel mai indicat, din punctul meu de vedere, era Edi Iordanescu, dar nu a rămas mult”, a declarat fostul mare portar, pentru Orange Sport. 

Este cunoscut faptul că Edi Iordănescu a pregătit-o pe FCSB în sezonul trecut, în perioada 18 august - 14 noiembrie 2021, timp de 12 meciuri.

Dar, la fel ca şi în cazul altor antrenori trecuţi pe la echipa lui Gigi Becali, a plecat după ce a intrat într-un conflict cu patronul.

Acum este responsabil de destinele echipei naţionale a României, post, la fel, cu greutate şi multă presiune în fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare