Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iordănescu Jr., mesaj pentru Becali la plecarea de la FCSB: "Să nu inducă lumea în eroare. M-a deranjat! Plec pentru că aşa şi-a dorit"

Iordănescu Jr., mesaj pentru Becali la plecarea de la FCSB: "Să nu inducă lumea în eroare. M-a deranjat! Plec pentru că aşa şi-a dorit"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani), fostul antrenor al FCSB, a vorbit cu jurnaliştii la plecarea de la baza sportivă a roş-albaştrilor după ce şi-a luat rămas bun de la jucători. Iordănescu Jr. a spus că despărţirea a fost una grea, pentru că s-au creat anumite iluzii cu venirea sa, şi a dezvăluit ce l-a deranjat după ieşirile lui Gigi Becli din ultimul timp.

Iordănescu Jr., mesaj pentru Becali la plecarea de la FCSB: "Să nu inducă lumea în eroare. M-a deranjat! Plec pentru că aşa şi-a dorit"

Luni dimineaţa, Edi Iordănescu s-a prezentat la baza FCSB pentru a-şi strânge lucrurile şi pentru a-şi lua rămas bun de la jucători şi stafful auxiliar de lângă echipă, iar la plecare a stat de vorbă cu jurnaliştii prezenţi. Printre altele, antrenorul a dezvăluit că Becali l-a "bombardat" cu mesaje în ultimele zile şi i-a cerut acestuia să nu încerce să inducă lumea în eroare.

Fiul "Genearului" a spus că îi pare rău că pleacă, dar o face pentru că aşa şi-a dorit patronul FCSB şi a dezvăluit că e dezamăgit.

"A avut, dar n-a avut legătură cu apariţiile patronului din ultimul timp. A spus lucruri care nu mi-au convenit, ne înţelesesem altfel. Au fost discuţii private, pe care n-o să le fac publice. E un lucru care m-a deranjat foarte tare, o să revin. Au fost poziţii personale, mesaje pe care mi le-a trimis, am fost bombardat. Mi-a lăsat senzaţia că regretă, dar probabil că alte lucruri au contat mai mult.

Poate spune orice, dar nu că nu aş spune lucruri adevărate. Nu am nicio discuţie cu nimeni, nu am nicio ofertă. Discuţiile pe care le-am avut au fost pentru străinătate şi le-am refuzat. Îi cer să nu inducă în eroare. Asta m-a deranjat. Nu am plecat pentru că aşa am vrut, asta şi-a dorit el. S-a ajuns aici pentru că aşa şi-a dorit.

Am primit zeci de mesaje, le-am citit din respect pentru dânsul. Vrea să conducă în felul dânsului, e dreptul lui", a spus Edi Iordănescu.

Ce mesaj a avut Edi Iordănescu pentru jucătorii FCSB

Tot la plecare, Edi Iordănescu le-a transmis, şi în mod public, un mesaj jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul s-a declarat copleşit de modul în care jucătorii l-au primit şi de deschiderea lor spre a învăţa lucruri noi şi a face performanţă. Antrenorul a spus că îi pare rău de iluziile care s-au creat odată cu venirea sa în ceea ce priveşte performanţa la echipă.

"A fost foarte grea, cu multe emoţii, iar reacţiile lor mi-au generat şi mai multe emoţii. Sunt momente grele. Ştiu că venirea mea a generat foarte multe speranţe, toată lumea s-a entuziasmat. Probabil am creat iluzii, dar din păcate lucrurile au luat-o într-o direcţie pe care nu am mai putut-o controla. Dacă depindea de mine, iar lucrurile puteau merge în direcţia normală, nu cred că se punea problema să plec.

Sunt dezamăgit pentru că am crezut în promisiuni. Plec aşa cum nu mi-aş fi dorit, într-un moment cum nu mi-aş fi dorit.

Le doresc din tot sufletul să aibă baftă în ce fac, mi-am reconfirmat eu mie ce ştiam deja, e un grup de jucători fantastic, cu foarte mult caracter, personalitate, talent. Sper ca aceşti băieţi să meargă înainte, trebuie să fie profesionişti. Dacă sunt pentru ceva recunoscător patronul, este că mi-a dat posibiltatea să redescopăr dragostea uriaşă pe care suporterii o au pentru acest club. Le mulţumesc pentru cum m-au tratat, cum m-au primit, prin reacţia pe care au avut-o acum la despărţire. Sunt supărat că nu am putut să-i bucură, împreună cu echipa să câştigăm acest campionat. Nimic nu ar fi fost imposibil.

Îmi pare rău că mi-am dorit atât de mult să fiu aici, să bucur oamenii, să câştigăm campionatul. Mi-am dorit mai mult pentru jucători şi pentru suporteri, eu am câştigat anul trecut. Discuţiile pe care le-am avut, angajamentele pe care le-am luat şi în scris, au fost maxim ce puteam să facem. A fost o plăcere să vin zi de zi aici. Rar mi-a fost să întâlnesc jucători cu atâta dorinţa de afirmare, de performanţă, de a învăţa. Asta mi-a dat şi mie putere şi încredere. Am venit cu încredere, plec cu dezamăgire", a mai spus fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbgigi becaliplecaredeclaratii 

viewscnt
Articole similare