Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa căreia îi lipseşte un singur ”ingredient” pentru a deveni o forţă în Superligă: ”Sunt convins. E mare păcat” | EXCLUSIV

Echipa căreia îi lipseşte un singur ”ingredient” pentru a deveni o forţă în Superligă: ”Sunt convins. E mare păcat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat În studioul Orange Sport în urma confruntării dintre Chindia Târgovişte şi UTA Arad, MM Stoica a vorbit la superlativ despre echipa pregătită de Toni Petrea şi a afirmat că, dacă ar fi beneficiat deja de noul său stadion, trupa dâmboviţeană ar fi putut fi o forţă în Superligă.

După ce a început dezastruos sezonul, cu trei remize şi şapte înfrângeri din primele 10 etape disputate, Chindia a luat decizia de a îl da afară pe Adrian Mihalcea şi a îl înlocui cu Toni Petrea.

De abia plecat de la FCSB, tehnicianul de 47 de ani a fost un pariu din partea conducerii dâmboviţene, în contextul în care nu mai pregătise altă echipă în afară de vicecampioană.

”E foarte important, sunt convins că ar fi stadionul plin”

Dar iată că decizia şefilor de la Târgovişte a fost mai mult decât inspirată, iar Petrea a condus-o pe Chindia, de pe ultimul loc, la patru puncte de play-off.

MM Stoica a vorbit la superlativ despre fostul său colaborator şi a ajuns la concluzia că formaţia dâmboviţeană are aproape toate ingredientele necesare pentru a deveni o forţă.

Mai puţin unul: stadion din Târgovişte, aflat în renovări încă de când a promovat Chindia în prima ligă, din 2019, nu este gata.

Aşadar, imediat ce echipa pregătită de Toni Petrea va putea să revină la Târgovişte, MM Stoica este de părere că aceasta ar putea avea un cuvânt de spus în Superligă.

Singurul ”ingredient” care îi lipseşte Chindiei pentru a deveni o forţă în Superligă

Dacă era Petrea de la început, statistic, stătea bine, era în play-off Chindia. Dacă ar fi avut stadion... sunt convins că ar fi fost stadionul plin acolo (n.r. la Târgovişte).

Dar poate nu o să aflăm niciodată. Ştim că e o casă prin stadion, dar altceva nu ştim mare lucru, e mare păcat. Echipa asta chiar...

Am fost la echipe care, într-o vreme, nu au avut stadioane şi era imposibil să te motivezi, nu doar ca jucător, ci şi cei de lângă echipă.

Rapid de ce câştigă acasă cu aşa lejeritate? E un mare atu, fantastic, contează enorm. Dacă nu avea stadion Petrolul, nu promova niciodată în Liga 1.

Dacă nu avea stadion UTA, nu promova. E foarte important. Îţi dai seama cum e să te duci în deplasare la fiecare meci, să nu ai niciun meci acasă?

Du-te în deplasare, unde joci? Acasă? Care acasă, în deplasare”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare