Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două echipe pe care Junior Morais le consideră favorite la câştigarea Superligii: ”Joacă fotbal adevărat, brazilian” | EXCLUSIV

Cele două echipe pe care Junior Morais le consideră favorite la câştigarea Superligii: ”Joacă fotbal adevărat, brazilian” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Junior Morais (36 de ani) a vorbit despre aspiraţiile Rapidului la titlu şi a dezvăluit cine sunt cele două echipe pe care le consideră principalele favorite la câştigarea Superligii, fără a îşi include propria formaţie printre acestea.

Actualul sezon al Superligii promite cea mai strânsă luptă la titlu din ultimii ani, cu cinci formaţii înscrise în cursa pentru câştigarea campionatului.

CFR Cluj, Farul Constanţa, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova au toate aspiraţii de a pune mâinile pe trofeu la finalul stagiunii, iar diferenţa dintre cele cinci nu e mare.

”Joacă fotbal adevărat, brazilian”

Deocamdată, campioana se află în fruntea clasamentului, după ce a învins-o şi întrecut-o pe Farul, numai că urmează să o înfrunte pe rivala FCSB duminică.

Rapid a avut parte de prestaţii oscilante în acest sezon, dar este, probabil, cea mai puternică echipă pe teren propriu, în timp ce Craiova are mari speranţe după venirea lui Eugen Neagoe.

Totuşi, în opinia lui Junior Morais, cele două favorite la câştigarea Superligii rămân primele două clasate din campionatul nostru, CFR Cluj şi Farul Constanţa.

Într-un interviu pentru Orange Sport, fundaşul Rapidului a recunoscut că, în ciuda faptului că giuleştenii doresc să se claseze cât mai sus, sunt două echipe cu perspective mai bune de a cuceri titlul.

Cele două echipe pe care Junior Morais le consideră favorite la câştigarea Superligii

Fiecare echipă, când pierde, multă lume vrea să câştige neapărat şi cu siguranţă ei vin cu gândul ăsta, să facă un meci bun la noi.

Revenind acum, cu frig, e foarte greu să ai un ritm, dar încercăm în fiecare meci să arătăm cât mai bine, să arătăm puterea noastră, să câştigăm, să stam acolo, cât mai sus.

(n.r. cine sunt favoritele la titlu?) În primul rând, CFR, echipa care câştigă campionatul de cinci ani, se bate în Conference League.

Şi, după, cred că vine şi Farul, echipă de copii, echipă bine antrenată de domnul Gică Hagi. O echipă care joacă frumos, joacă fotbal adevărăt, fotbal brazilian”, a declarat Junior Morais, pentru Orange Sport.

În ultimele şapte meciuri din acest sezon regular, Rapid va mai înfrunta, în afară de Farul, în ultima rundă, doar echipe din afara play-off-ului, FC Voluntari, U Craiova 1948, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, FC Botoşani şi Hermannstadt.

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare