Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un grup de deţinuţi i-a făcut galerie unei formaţii din Superligă în această etapă! Forţele de ordine au păzit prizonierii în tribune

VIDEO | Un grup de deţinuţi i-a făcut galerie unei formaţii din Superligă în această etapă! Forţele de ordine au păzit prizonierii în tribune

Superliga

Comentarii

Un grup de deţinuţi de la penitenciarul Colibaşi, din Mioveni, i-a făcut galerie echipei pregătite de Nicolae Dică (42 de ani) la meciul cu Sepsi. Aceştia au fost păziţi în tribune de forţele de ordine, după ce li s-a permis să iasă temporar din închisoare pentru a venit la partidă.

Înainte de a se relua campionatul în 2023, CS Mioveni părea ”condamnată” la retrogradare, după ce reuşise să obţină o singură victorie din primele 21 de etape şi ajunsese la o distanţă considerabilă chiar şi de penultimul loc.

Nicolae Dică a fost adus pe banca tehnică, după o perioadă îndelungată de negocieri, iar nimeni nu s-ar fi putut aştepta la impactul pozitiv avut de acesta, nici măcar el.

Fostul tehnician de la FCSB a câştigat primele sale două meciuri la Mioveni, cu UTA Arad şi Petrolul, înainte de a obţine o remiză în prelungiri cu Sepsi, în ultima etapă.

Un grup de deţinuţi i-a făcut galerie unei formaţii din Superligă în această etapă

Aşadar, distanţa dintre ultima clasată şi penultimul loc, ocupat în prezent de UTA, s-a diminuat la doar patru puncte, după ce fusese de 10.

În jurul formaţiei argeşene pare să se formeze o emulaţia care ar putea duce la salvare, iar Mioveni a avut parte de o susţinere neaşteptată la ultimul joc.

Un grup de deţinuţi de la penitenciarul Colibaşi a fost prezent în tribune la meciul cu Sepsi, iar aceştia i-au făcut galerie formaţiei locale, fiind surprinşi plini de bucurie după egalare.

Forţele de ordine au păzit prizonierii în tribune

Prizonierii au fost păziţi de forţele de ordine în tribune, având în vedere că li s-a dat permisiunea neaşteptată de a părăsi temporar închisoarea şi a veni la meci.

Aceştia au fost cei care au dezapăzit stadionul înaintea confruntării, astfel că au fost lăsaţi şi să rămână în tribune, pentru a asista la partidă, au dezvăluit sursele Orange Sport.

Iniţiativa poate fi una foarte bună, pentru a oferi încurajări şi recompense deţinuţilor care fac eforturi reale de a îşi îndrepta viaţa după ce au ajuns după gratii.

Penitenciarul Colibaşi în partea de sud a Mioveniului, la sub trei kilometri distanţă de Stadionul Municipal, pe care îşi dispută echipa locală meciurile de pe teren propriu.

Drumul între închisoare şi stadion ar fi putut fi străbătut în jumătate de oră pe jos sau în doar cinci minute cu maşina.

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare