Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai accepta să lucrezi cu Gigi Becali?”. Cum a răspuns Răzvan Lucescu: ”Asta îmi place”

”Ai accepta să lucrezi cu Gigi Becali?”. Cum a răspuns Răzvan Lucescu: ”Asta îmi place”

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români ai momentului, Răzvan Lucescu (53 de ani) a răspuns întrebării care le este adresată multor tehnicieni români: ”ai accepta să lucrezi cu Gigi Becali?”. Antrenorul lui PAOK a recunoscut că nu îl cunoaşte destul de bine pe latifundiar încât să îşi dea cu părerea.

Unul dintre cei mai de succes antrenori ai momentului, Răzvan Lucescu are 10 trofee în palmares în cariera de tehnician, cel mai important fiind cel al Ligii Campionilor Asiei.

În Europa, fiul lui Mircea Lucescu a simţit gustul succesului cu Rapid şi PAOK, în timp ce trofeele câştigate în Golf au ajuns în vitrinele lui El Jaish (Qatar) şi Al Hilal (Arabia Saudită).

”Îmi place să am în jurul meu o atmosferă bună”

De când a plecat din ţară, Lucescu jr. nu a mai urmărit fotbalul românesc, nici măcar echipa naţională a României, neconsiderând că are ceva de câştigat din acest lucru.

Întrebat dacă ar putea accepta să lucreze cu Gigi Becali, antrenorul lui PAOK a recunoscut că nu îl cunoaşte destul de bine pe latifundiar încât să răspundă.

Totuşi, Răzvan Lucescu a punctat că, la orice echipă se duce, îşi doreşte ca fiecare angajat să îşi facă treaba, iar nimeni să nu ”intervină” peste acesta.

”Ai accepta să lucrezi cu Gigi Becali?”

”(n.r. ai accepta să lucrezi cu Gigi Becali?) Nu ştiu. Habar nu am. Eu nu îl cunosc. Nu pot răspunde, pentru că nu îl cunosc. Mie îmi place să am în jurul meu o atmosferă bună.

Respect femeia de la bucătărie, femeia de serviciu, magazioner, asistentul medical, doctorul. Nu intru peste ceea ce au ei de făcut, nu le dau indicaţii.

Pentru că nu este treaba mea. Nu este domeniul meu. Iar ei se simt bine. La fel şi cu directorul sportiv, team managerul”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Fanatik.

Înainte de a îl instala pe Edi Iordănescu pe banca tehnică a României, şefii FRF s-au dus în Grecia, pentru a se întâlni cu Răzvan Lucescu.

Se specula că s-ar dori revenirea acestuia la naţională, dar, între timp, a fost dezvălit că acest lucru oricum nu era posibil, din cauza clauzei uriaşe de reziliere a fostului selecţioner.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare