Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, fost selecţioner: "Nu m-am uitat la meciurile naţionalei. Nu am această plăcere! Nu mă pasionează"

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, fost selecţioner: "Nu m-am uitat la meciurile naţionalei. Nu am această plăcere! Nu mă pasionează"

Echipa națională

Comentarii

Invitat de marcă la Orange Sport, Răzvan Lucescu a spus că nu a urmărit echipa naţională în Liga Naţiunilor deoarece, spre deosebire de tatăl său - Mircea Lucescu -, nu are plăcerea de a se uita le meciurile naţionalei.

Fostul selecţioner al naţionalei României, Răzvan Lucescu, a spus că nu a urmărit ultimele partide ale României pentru că "am avut altceva de făcut".

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, fost selecţioner: "Nu m-am uitat la meciurile naţionalei. Nu am această plăcere! Nu mă pasionează"

Răzvan Lucescu a venit în studioul Orange Sport şi a abordat mai multe subiect fierbinţi din fotbalul românesc, printre care şi echipa naţională. Deşi a fost selecţioner al naţionalei, Lucescu Jr. a spus că nu a urmărit ultimele partide şi că nu este pasionat şi nu are plăcere să se uite la meciurile naţionalei.

"Nu m-am uitat la meciuri, am avut altceva de făcut. Nu am fost pe stadion. Taică-miu are o vârstă, a şi fost foarte mult acasă. Eu am fost, cred, adunat 10 zile acasă. Suntem persoane diferite. Nu mă pasionează. Eu nu am aceată plăcere. Am văzut foarte multe meciuri, de pregătit, a fost o nebunie de program, de meciuri analizate. Dacă aş avea posibilitatea să mă uit la un meci, m-aş uita la ceva ce mă interesează, pentru că am ceva de învăţat de acolo", a spus Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Răzvan Lucescu: "Nu am rămas cu resentimente după plecarea de la naţională"

Răzvan Lucescu a fost selecţionerul naţionalei României între 2009 şi 2011, timp de 21 de partide. A fost îndepărtat după ce a ratat califiarea la Campionatul Mondial din 2010 şi a avut un debut slab de preliminarii pentru EURO 2012. La Orange Sport, Lucescu Jr. a spus că nu a rămas cu resentimente faţă de naţională, dar nu se uită la meciuri pentru că "interesul profesional" îi este altul.

"Nu am rămas cu resentimente. Interesul meu profesional este altul, echipa naţională e doar o echipă de fotbal. Sunt mai puţin atras. Aceste patru meciuri nu ar fi schimbat situaţia fotbalului românesc, chiar dacă ar fi fost victorii. Situaţia tot complicată este, trebuie să luăm punct cu punct de ce suntem aici", a mai spus Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescuromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare