Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, aproape de a îşi completa lotul! Fotbalistul aşteptat la CFR tocmai şi-a luat la revedere de la actuala echipă: ”Clubul va fi în inima mea”

Dan Petrescu, aproape de a îşi completa lotul! Fotbalistul aşteptat la CFR tocmai şi-a luat la revedere de la actuala echipă: ”Clubul va fi în inima mea”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

În urma meciului cu Dinamo, Roger şi-a luat la revedere de la UTA, urmând să ajungă la CFR Cluj.

UTA a primit vizita lui Dinamo în a 26-a etapă a Ligii 1 şi a devenit prima echipă care nu a reuşit să se impună împotriva ”câinilor” în ultimele şapte meciuri.

Deşi au jucat mai bine de o repriză în 10 oameni, iar peste 10 minute în nouă, dinamoviştii s-au apărat eroic şi au reuşit să scoată un punct.

Deşi elevii lui Flavius Stoican au arătat o atitudine diferită faţă de meciurile trecute, nici fotbaliştii UTA-ei nu au prins cea mai bună zi.

Filip Dangubic a ratat singur cu portarul şi a marcat un gol care părea regulamentar, care a fost anulat pentru offside, în timp ce Roger nu a putut trimite în plasă din câţiva metri în prelungiri.

În final, UTA a ratat victoria, iar Roger a fost nevoit să îşi ia la revedere de la fani şi de la echipă în urma unui rezultat negativ.

Dan Petrescu, aproape de a îşi completa lotul

Brazilianul a afirmat că nu va uita perioada petrecută la UTA şi le-a mulţumit fanilor, staffului şi coechipierilor săi pentru susţinerea de care a avut parte la Arad.

Azi a fost un meci dificil pentru noi. Am avut şansă să înscriem, dar nu am făcut-o. Azi vreau să le mulţumesc pentru tot suporterilor, clubului, colegilor mei.

M-au ajutat foarte mult să fac următorul pas. Azi am încercat să dau totul, ca întotdeauna, dar azi am făcut egal.

Vreau să îi urez succes echipei UTA, prietenilor mei şi UTA va fi în inima mea”, a declarat Roger.

Ajuns la UTA în ianuarie 2021, Roger a apucat să prindă doar un an la Arad până să facă pasul la CFR Cluj.

Trecut prin ţara natală, Letonia şi Albania până la venirea în România, brazilianul a reuşit să însumeze 51 de apariţii la UTA, în care a marcat de cinci ori şi a oferit şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: roger 

viewscnt
Articole similare