Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | În Premier League, mai ceva ca în Superligă! Simulare ridicolă a lui Hojbjerg, pe finalul partidei Tottenham - Manchester City

VIDEO | În Premier League, mai ceva ca în Superligă! Simulare ridicolă a lui Hojbjerg, pe finalul partidei Tottenham - Manchester City

Premier League

Comentarii

Pierre-Emile Hojbjerg (26 de ani) a fost protagonistul unei faze ilare pe finalul partidei Tottenham - Manchester City. Echipa sa era în avantaj şi în inferioritare numerică, iar danezul a decis să apeleze la metode extra-sportive pentru a asigura victoria.

VIDEO | În Premier League, mai ceva ca în Superligă

Tottenham a reuşit să obţină o victorie de zile mari în ultima etapă de Premier League, după ce a învins-o pe Manchester City, scor 1-0, la Londra.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 15, de ”talismanul” şi căpitanul Harry Kane, care a reuşit să îşi aducă echipa la doar un punct de locurile de Champions League.

Cei de la Tottenham au ”tremurat” pe final de meci, după eliminarea lui Cristian Romero, iar jucătorii au făcut eforturi disperate pentru a îşi asigura victoria.

În ultimele minute, când City a câştigat o lovitură liberă, Kevin De Bruyne a trimis direct spre poarta lui Hugo Lloris, dar l-a nimerit pe Harry Kane, aflat în zid.

Cetăţenii şi-au continuat atacul, dar Hojbjerg a văzut o oportunitate şi s-a trântit pe gazon, ţinându-se de faţă.

Danezul stătuse în zid lângă Kane, iar arbitrii nu şi-au dat seama că era vorba de o simulare ridicolă, nu de o lovitură în zona capului, pentru care sunt obligaţi să oprească jocul.

Afla mai multe despre: hojbjerg 

viewscnt
Articole similare