Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te surprinde”. Decizia luată de Petrescu înaintea derby-ului cu FCSB la care nu se aştepta Panduru: ”Nici atunci nu se întâmpla asta” | EXCLUSIV

”Te surprinde”. Decizia luată de Petrescu înaintea derby-ului cu FCSB la care nu se aştepta Panduru: ”Nici atunci nu se întâmpla asta” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Înaintea derby-ului cu FCSB, unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului de până acum, Dan Petrescu (54 de ani) a luat decizia de a nu îl trimite pe Ciprian Deac (36 de ani), de abia revenit după accidentare, în teren din primul minut.

Duminică, de la ora 21, CFR Cluj avea să primească vizita rivalei FCSB, în cel mai important derby al campionatului nostru din ultimii ani.

Campioana era cotată cu prima şansă înaintea confruntării, însă Dan Petrescu susţinea că orice s-ar putea întâmpla, în respectivele condiţii meteo.

La Cluj se anunţa o seară destul de friguroasă, cu o temperatură de aproximativ -4 grade, dar un ”real feel” de -11, conform celor de la CFR.

Condiţii meteo nefavorabile înainte de CFR - FCSB

Campioana s-a tot plâns de condiţiile meteo, dar Basarab Panduru este de părere că acestea chiar o avantajează şi sunt mai degrabă în dezavantajul FCSB-ului.

Nu ştiu de ce te plângi, mi se pare că fotbalul pe care îl joci e exact de teren îngheţat. Dacă ar deranja pe cineva, ar trebui pe FCSB, nu văd de ce ai fi dezavantajat de terenul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Prezent în platou înaintea confruntării, fostul ”tricolor” a vorbit şi despre una dintre deciziile importante luate de Dan Petrescu înaintea marelui derby.

Decizia luată de Petrescu înaintea derby-ului cu FCSB care l-a surprins pe Panduru

”Bursucul” a decis să nu mizeze din primul minut pe unul dintre cei mai de încredere jucători ai săi, Ciprian Deac, care tocmai a revenit după o accidentare.

Lăsat pe bancă şi împotriva Voluntariului, dar introdus în partea secundă, Deac nu obişnuia să lipsească vreodată din formula de start a vicecampioanei anterior.

Panduru a recunoscut că absenţa acestuia din primul 11 l-a surprins, dar a punctat că, dacă de abia a revenit după accidentare, cel mai probabil nu a apucat să se refacă deocamdată complet.

”(n.r. te surprinde că Deac nu e titular?) Nu ştiu cât de pregătit e, probabil că încă nu e... sau încă mai simte ceva, nu ştiu. Dar te surprinde, pentru că e un om care nu lipsea nici atunci când credeai că e cel mai obosit”, a mai spus Panduru.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare