Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a anticipat cum va juca FCSB: ”El cred ca va începe din primul minut, iar Omrani va intra în repriza a doua”. Ce absenţe de lot are CFR Cluj

Dan Petrescu a anticipat cum va juca FCSB: ”El cred ca va începe din primul minut, iar Omrani va intra în repriza a doua”. Ce absenţe de lot are CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a prefaţat duelul dintre CFR Cluj şi FCSB, unul ce le va pune faţă în faţă pe campioana şi vicecampioana României din sezonul precedent.

Duelul CFR Cluj - FCSB va avea loc duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, în etapa a 24-a din Superligă. Partida va fi în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Dan Petrescu a anticipat cum va juca FCSB: ”El cred ca va începe din primul minut, iar Omrani va intra în repriza a doua”

În conferinţa de presă susţinută înaintea meciului, Dan Petrescu a vorbit despre problemele de lot din echipa sa şi a încercat să antiticipeze cum va aborda FCSB această partidă.

Totodată, tehnicianul lui CFR Cluj a adus încă odată reproşuri modului în care este organizat campionatul, fiind împărţit în sezon regular şi play-off şi play-out.

”Sper să facem un meci foarte bun ca să putem câştiga acest meci. (n.r. probleme de lot?) Malele este accidentat. În rest, să vedem Manea dacă poate să facă antrenament azi, va juca mâine, daca nu, nici el nu va juca. 

(n.r. Dawa şi Coman suspedanţi, plusuri pentru CFR?) Nu cred, au un lot foarte bun, indiferent cine nu ar fi jucat la ei, nu cred că se vede. Au dubluri pe toate posturile, sunt acoperiţi, deci nu cred ca vor avea mari probleme. Dacă le lipseau cinci-şase jucători, dar aşa... 

(Becali a zis că dacă FCSB pierde la Cluj, iese din calcule pentru titlu?) Dacă era campionat normal, zic asta de cinci ani, şi nu se luau puncte, era greu să mai... dar fiind un campionat anormal, unic în lume, unic, se poate întâmpla orice.

Anul trecut eram la un moment dat la opt puncte de FCSB şi era să jucăm ultimul meci cu ei cu trofeul pe masă.

(n.r. Omrani nu face deplasarea) Aparent, este aici, deci va fi mâine în lot. S-a speculat şi de Edjouma, şi de Omrani. Amândoi sunt în lot. Nu ştiu dacă vor începe de la început, dar Edjouma cred ca da şi Omrani va fi rezervă, va intra în repriza a doua.

(n.r. de cine se teme de la FCSB?) Toată echipa. Este o echipa foarte bună, toţi sunt jucători foarte buni, pot sa bată pe oricine, nu numai în România şi Europa, depinde ce zi prind”, a declarat Petrescu, înainte de meci. 

Afla mai multe despre: cfr cluj fcsbdan petrescu 

viewscnt
Articole similare