Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul ”ingredient” care îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga Superliga? Panduru: ”Cu el, ar trebui să ia titlul la 10 puncte de urmăritoare” | EXCLUSIV

Singurul ”ingredient” care îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga Superliga? Panduru: ”Cu el, ar trebui să ia titlul la 10 puncte de urmăritoare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică, FCSB a reuşit să obţină o victorie nesperată împotriva rivalei CFR. Partida se îndrepta către un rezultat de egalitate, când Malcom Edjouma a dat lovitura. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a tras concluziile în urma derby-ului şi a dezvăluit în ce condiţii crede că ar cuceri vicecampioana titlul la pas.

FCSB a reuşit să relanseze cu adevărat lupta pentru câştigarea Superligii, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj, scor 1-0, în deplasare, după golul marcat pe final de joc de Malcom Edjouma.

După ce se zvonea că a fost vândut de vicecampioană chiar înaintea derby-ului, francezul a reuşit să dea lovitura pentru roş-albaştri şi să obţină o victorie de zile mari.

”Cu un antrenor bun, ar trebui să ia titlul la 10 puncte de urmăritoare”

Aşadar, rezultatul obţinut o aduce pe FCSB la doar şase puncte de CFR, care încă se află pe primul loc, cel puţin până la meciul Farului cu Universitatea Craiova, de luni.

Decizia luată de Gigi Becali de a nu aduce un nou antrenor şi a îl ”presa” pe Mihai Pintilii să preia comanda echipei pare să dea roade până acum.

Atât rezultatele, cât şi jocul sunt îmbunătăţite vizibil faţă de mandatul lui Nicolae Dică, însă Basarab Panduru tot este de părere că este loc de mai bine la Bucureşti.

Expertul Orange Sport a dezvăluit, în urma victoriei din derby, că este de părere că FCSB ar lua titlul la pas dacă ar avea un ”antrenor bun”.

Deşi îi recunoaşte meritele lui Mihai Pintilii, Panduru susţine că, la talentul pe care îl are vicecampioana în lot, ar trebui să cucerească titlul la pas.

Singurul ”ingredient” care îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga Superliga?

Mi se pare că la FCSB sunt jucătorii extrem de tehnici. Mi se pare că FCSB poate să producă mult mai mult decât produce. E clar că, cu Pintilii, sunt rezultate extrem de bune, două meciuri pierdute, restul victorii.

Dar am impresia că FCSB, la talentul pe care îl au jucătorii, cu un antrenor bun cred că trebuie să câştige campionatul la 10 puncte diferenţă de urmăritoare. Cu înjumătăţire, să spunem cinci-şase, asta ar trebui să fie neapărat”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare