Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Mihai Pintilii după victoria contra celor de la CFR: ”Am venit aici ca să luăm 3 puncte!”

Mesajul clar al lui Mihai Pintilii după victoria contra celor de la CFR: ”Am venit aici ca să luăm 3 puncte!”

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a clujenilor pe teren propriu.

Partida de la Cluj a început cu 10 minute întârziere din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu. 

Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, prima repriză a întâlnirii a fost una alertă, dominată de echipa bucureşteană şi cu intervenţii excelente ale celor doi portari: Scuffet (CFR Cluj) şi Târnovanu (FCSB). 

În repriza secundă, ritmul jocului a mai scăzut, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost bucureştenii. Edjouma l-a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88. 

Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

La finalul meciului, Pintilii a oferit mai multe declaraţii. El a avut un mesaj clar şi a spus că echipa lui a venit la Cluj pentru a lua cele 3 puncte. 

”Am venit aici ca să luăm 3 puncte!”

”E normal. CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut şi în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieţii au înţeles foarte bine indicaţiile şi au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocaşii centrali.

Ne bucurăm. Am venit să luăm cele trei puncte, le-am luat. Urmează un meci foarte greu cu FC Voluntari. Luăm fiecare meci în parte.

Da, sunt trei puncte, pentru asta am venit. Mai ales că veneam după meciul pierdut cu Farul şi era normal să ne gândim doar la victorie. Se mai joacă. Mai sunt multe etape, iar în play-off se va decide totul. 

Acum echipa a jucat foarte bine. Vor mai fi meciuri în care vor exista schimbări la pauză. Eu cred că băieţii au demonstrat şi meritată cele mai multe felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o. Am pasat, am avut posesia, au avut ocazii, au controlat jocul şi îi felicit încă o dată.

Şi dacă pierdeam sau făceam egal, în play-off se va decide. Cele şase echipe care vor intra, vor avea şanse egale”, a declarat Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: fcsb-pintilii-cfr 

viewscnt
Articole similare