Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona - Sevilla 3-0, Mallorca - Real Madrid 1-0, Girona - Valencia 1-0. Toate rezumatele zilei din LaLiga, AICI

VIDEO | Barcelona - Sevilla 3-0, Mallorca - Real Madrid 1-0, Girona - Valencia 1-0. Toate rezumatele zilei din LaLiga, AICI

La Liga

Comentarii

Barcelona a profitat de paşii greşiţi ai rivalelor. A câştigat lejer cu Sevilla şi s-a distanţat în fruntea clasamentului.

În etapa în care granzii s-au încurcat în La Liga, Barcelona a ieşit pe plus. A câştigat cu Sevilla şi s-a dus la opt puncte peste Real.

În prima repriză, doar Lewandowski a pus presiune pe Bono. Barca a lovit de trei ori după pauză. Jordi Alba a deschis scorul. Gavi a dublat avantajul catalanilor, servit perfect de Raphinha.

Brazilianul a şi marcat: a scăpat-o de emoţii pe Barcelona cu golul de 3-0. Este a zecea victorie consecutivă în toate competiţiile pentru Barca.

Realul face cadouri Barcelonei. Cu Benzema accidentat, oamenii lui Ancelotti au fost de nerecunoscut la Mallorca.

Gazdele au marcat singurul gol al meciului după o deviere nefericită a lui Nacho. Asensio putea aduce egalarea, dar a ratat un penalty şi Mallorca Real s-a terminat 1-0.

Sociedad nu a profitat de înfrângerea suferită de Real. Dacă o bătea pe Valladolid, se apropia la trei puncte de galactici.

A pierdut însă, deşi a avut ocaziile mai mari. Singurul gol al meciului a fost marcat de Larin. Canadianul i-a adus victoria lui Valladolid şi etapa trecută, cu Valencia.

Afla mai multe despre: laliga 

viewscnt
Articole similare