Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratarea sezonului în Superligă? Jucătorii Petrolului s-au făcut de râs, dar Roman i-a ”cruţat”, trimiţând pe lângă cu poarta goală

VIDEO | Ratarea sezonului în Superligă? Jucătorii Petrolului s-au făcut de râs, dar Roman i-a ”cruţat”, trimiţând pe lângă cu poarta goală

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit o primă repriză de excepţie împotriva Petrolului, deşi a beneficiat şi de ”ajutorul” adversarilor, care au prins o zi de coşmar. Moldovenii conduceau cu 3-0 încă din minutul 25, iar Mihai Roman II (30 de ani) a ratat o şansă uriaşă de a dat şi golul patru.

VIDEO | Ratarea sezonului în Superligă?

La finalul lui 2022, FC Botoşani părea aproape victimă sigură împotriva retrogradării, fiind ”victima” celor mai mari victorii din acest campionat, 0-7 împotriva lui Sepsi şi 0-8 împotriva Farului.

Flavius Stoican a fost adus de urgenţă pe banca tehnică, iar, după ce a debutat cu o înfrângere 0-1 cu FCSB, a reuşit să câştige următoarele două meciuri, cu Universitatea Craiova şi Argeş.

Moldovenii sunt la un pas de a treia victorie la rând în Superligă, conducând-o 3-0 la pauză pe Petrolul, însă scorul ar fi putut lua şi mai mare amploare.

În prelungirile primei părţi, pe fondul unor noi erori uriaşe în defensiva ploieşteană, Mihai Roman II s-a trezit cu mingea la picior şi poarta goală, dar a trimis pe lângă.

Pe reluare se poate vedea că şutul său a fost deviat, dar, la ce spaţiu avea, un atacant nu îşi poate permite să rateze o astfel de oportunitate.

Afla mai multe despre: mihai roman ii 

viewscnt
Articole similare