Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Încă o demisie în Superligă: ”Am vorbit cu conducerea, ar fi timpul să mă opresc”. Antrenorul şi-a anunţat plecarea în direct

BREAKING | Încă o demisie în Superligă: ”Am vorbit cu conducerea, ar fi timpul să mă opresc”. Antrenorul şi-a anunţat plecarea în direct

Superliga

Comentarii

Prezent la flash-interviu după înfrângerea drastică suferită de echipa sa, scor 0-5, împotriva lui FC Botoşani, Nae Constantin (49 de ani) a anunţat că îşi dă demisia de la Petrolul Ploieşti, simţind că a dus formaţia cât de departe putea.

Instalat pe banca tehnică a Petrolului în mai 2021, Nae Constantin a reuşit ceea ce niciunul dintre predecesorii săi nu reuşise, adică să o readucă pe Petrolul în prima divizie pentru prima dată după retrogradare.

În ultima stagiune, tehnicianul i-a condus pe ”lupii galbeni” către titlu în Liga 2, iar tranziţia către Superligă a fost mult mai lină decât era anticipat.

”Am vorbit cu conducerea după meci, cred că ar fi timpul să mă opresc”

La finalul lui 2022, Petrolul Ploieşti era în cărţi pentru play-off, la mică distanţă de Sepsi, ocupanta locului şase, iar lotul părea destul de puternic încât să se lupte pentru un loc în top şase.

Însă, în acest an, rezultatele nu au mai fost cele dorite, iar, după înfrângerile cu Chindia şi Mioveni, a urmat picătura care a umplut paharul, o umilinţă 0-5 cu FC Botoşani.

În urma partidei, prezent la flash-interviu, Nae Constantin şi-a anunţat demisia de la Petrolul Ploieşti, dezvăluind că a vorbit deja cu conducerea despre dorinţa sa.

Antrenorul a afirmat că nu poate spune că a pierdut vestiarul, ci că doar este de părere că nu mai poate duce mai departe ”toată munca asta”.

Nae Constantin şi-a dat demisia de la Petrolul

Cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul, am făcut tot ce depinde de mine, am vorbit cu conducerea după meci, cred că ar fi timpul să mă opresc.

(n.r. vă daţi demisia?) Asta am spus conducerii, mi-au zis să nu mă grăbesc, dar cred că este finalul. (n.r. de ce luaţia această decizie?) Cred că nu e totul pierdut.

Cred sau sper că altcineva ar putea duce mai departe munca începută de mine acum un an jumătate. (n.r. aţi pierdut vestiarul?) Nu pot să spun asta, dar nu simt că pot să duc mai departe toată munca asta”, a declarat Nae Constantin, după înfrângerea cu Botoşani.

Afla mai multe despre: nae constantin 

viewscnt
Articole similare