Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce făcea dacă juca la FCSB? Reacţie nervoasă a unui jucător după ce a fost înlocuit în minutul 30. A început să dea pumni în tunel

VIDEO | Ce făcea dacă juca la FCSB? Reacţie nervoasă a unui jucător după ce a fost înlocuit în minutul 30. A început să dea pumni în tunel

Bundesliga

Comentarii

Titular în duelul cu Bayern Munchen din Bundesliga, Maxence Lacroix (22 de ani) a fost înlocuit în minutul 30 al confruntării, după ce bavarezii punctaseră deja de trei ori, şi a reacţionat nervos la înlocuire, începând să dea pumni în pereţii tunelului.

VIDEO | Ce făcea dacă juca la FCSB?

Bayern Munchen a reuşit să obţină, duminică, prima victorie în Bundesliga din ultimele patru etape, după ce remizase trei runde la rând, scor 1-1.

Wolfsburg, pregătită de fostul antrenor al bavarezilor, Niko Kovac, a fost ”victima” campioanei Germaniei, fotbaliştii lui Julian Naggelsman dezlănţuindu-se împotriva ”lupilor”.

În minutul 19, scorul deja era 0-3, iar 10 minute mai târziu, Kovac lua o decizie drastică, aceea de a îşi înlocui unul dintre fundaşi.

Maxence Lacroix putea fi considerat vinovat la golurile doi şi trei ale lui Bayern, iar faptul că a fost schimbat l-a scos din sărite pe francez.

Fundaşul de 22 de ani a fost surprins în tunel, dând cu pumnul în pereţi, în timp ce un membru al staffului şi un coechipier încercau să îl calmeze.

În cele din urmă, Bayern s-a impus cu 4-2 şi a revenit pe primul loc în Bundesliga, după ce fusese întrecută de Union Berlin.

Afla mai multe despre: maxence lacroix 

viewscnt
Articole similare