Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeală comisă de U Craiova pe piaţa transferurilor? Plecarea pe care ar putea ajunge să o regrete oltenii: ”M-a surprins faptul că s-a renunţat la el”

Greşeală comisă de U Craiova pe piaţa transferurilor? Plecarea pe care ar putea ajunge să o regrete oltenii: ”M-a surprins faptul că s-a renunţat la el”
Comentarii

Universitatea Craiova a luat măsuri drastice în această iarnă, în privinţa lotului de jucători. Mai multe nume grele au plecat din Bănie, printre care şi Dan Nistor (34 de ani), care a făcut pasul la U Cluj, liber de contract.

Pentru a produce un şoc la echipă, conducerea Universităţii Craiova a decis să ia măsuri drastice în această iarnă, în privinţa lotului, renunţând la mai multe nume grele.

Giedrius Araluskis şi-a reziliat înţelegerea cu trupa din Bănie, Paul Papp a plecat la Petrolul Ploieşti, în timp ce Dan Nistor şi Ivan Martic au ajuns la U Cluj.

”M-a surprins faptul că s-a renunţat la el”

Dintre aceste despărţiri, cea mai bruscă şi neaşteptată a fost cea de Nistor, care de abia evoluase pentru Craiova în ultimele patru meciuri, fiind întegralist în două.

Plecarea mijlocaşului central din Bănie i-a surprins chiar şi pe cei care au pus mâinile pe el! Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că nu a înţeles cum de a au renunţat oltenii la acesta.

Antrenorul lui U Cluj s-a declarat foarte mulţumit de venirea lui Dan Nistor în Ardeal, dar şi de cele ale lui Ivan Martic şi Ivan Goranov.

Ar putea regreta Universitatea Craiova transferul lui Dan Nistor?

Sunt trei jucători care... e ceea ce aveam nevoie. Goranov, nu aveam un fundaş stânga, Martic, un jucător cu multă experientă, mi se pare şi un băiat foarte serios.

Iar Nistor, acel jucător care poate să facă diferenţa, jucător de ultimă pasă, jucător care şi finalizează. Ne vor ajuta foarte mult aceste transferuri, clar.

(n.r. Când vi s-a spus că e disponibil Nistor, credeaţi? Ca jucător care a jucat la Craiova) Da, care a a jucat. Jucători care sunt pregătiţi... am avut tot felul de opoortunităţi.

Dar jucători care nu aveau meciuri în picioare, nu erau pregătiţi din punct de vedere fizic, iar cei trei jucători sunt ok. M-a surprins faptul că s-a renunţat la Nistor.

O decizie de ultim moment, aproape se încheiaseră transferurile şi, când mi s-a spus de acest transfer, am spus imediat da. El îşi dorea foarte mult să vină”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare