Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael van der Vaart, declaraţie fabuloasă despre Cristi Chivu: ”A costat 19 milioane şi era mult mai valoros ca Maguire, care a fost 90 de milioane” | EXCLUSIV

Rafael van der Vaart, declaraţie fabuloasă despre Cristi Chivu: ”A costat 19 milioane şi era mult mai valoros ca Maguire, care a fost 90 de milioane” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu eveniment pentru Orange Sport, Rafael van der Vaart (40 de ani) a oferit o declaraţie fabuloasă despre Cristi Chivu (42 de ani), fostul său coechipier de la Ajax. Batavul consideră că fostul căpitan al României a fost mult mai valoros decât Harry Maguire (29 de ani), cel mai scump fundaş din istoria fotbalului mondial.

Rafael van der Vaart a fost unul dintre cei mai mari mijlocaşi Olandezi din acest mileniu, reuşind să însumeze 109 apariţii şi 25 de goluri în tricoul ”Portocalei Mecanice”.

De-a lungul carierei sale, fostul fotbalist le-a reprezentat pe Ajax, Hamburg, Real Madrid, Tottenham, Real Betis, Midtjylland şi Esbjerg, agăţându-şi ghetele în cui în 2018.

”A costat 19 milioane şi era mult mai valoros ca Maguire, care a fost 90 de milioane”

La 40 de ani, van der Vaart este pe punctul de a se muta în România, după ce soţia sa, Estavana Polman, a făcut deja acest pas, alături de fiica lor, Jesslynn.

Polman, jucătoare de handbal, a semnat în urmă cu câteva luni cu Rapid, iar van der Vaart urmează să i se alăture în curând la Bucureşti.

Deocamdată, fostul fotbalist încă se află în Danemarca, întrucât fiul său, Damian, evoluează pentru fosta sa echipă, Esbjerg.

Venit în România în vizită, van der Vaart a acordat un interviu eveniment pentru Orange Sport, în care a abordat mai multe subiecte.

Fostul mijlocaş a discutat despre fotbaliştii români cu care s-a intersectat în carieră şi a vorbit la superlativ despre fostul său coechipier de la Ajax, Cristi Chivu.

Rafael van der Vaart este de părere că fostul căpitan al echipei naţionale a fost un mare fundaş central, mult mai valoros decât Harry Maguire, cel mai scump fundaş din istorie.

Rafael van der Vaart, declaraţie fabuloasă despre Cristi Chivu

Dacă românul a costat-o 19 milioane de euro pe Roma în momentul plecării în Serie A, englezul a fost cumpărat de United cu aproape 90 de milioane de euro.

Pe vremuri, trebuia să fii în top. Chivu, spre exemplu, a jucat la Ajax fantastic pentru doi-trei ani şi a ajuns la Roma pentru 18-19 milioane. Era o sumă mare la vremea aceea.

Şi Chivu era mult mai valoros decât Harry Maguire, de exemplu, sau alţi fundaşi care valorează acum 90-100 de milioane”, a declarat Rafael van der Vaart, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: rafael van der vaart 

viewscnt
Articole similare