Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael van der Vaart a dat verdictul despre nivelul fotbalului românesc după ce a văzut Rapid - FC U Craiova: ”Aveţi câţiva jucători buni!”

Rafael van der Vaart a dat verdictul despre nivelul fotbalului românesc după ce a văzut Rapid - FC U Craiova: ”Aveţi câţiva jucători buni!”

Rapid

Comentarii

Rapid a avut un invitat de gală la meciul cu FCU Craiova 1948, din Giuleşti. Rafael van der Vaart (39 de ani), fostul fotbalist de la Hamburg, a venit pe noul stadion al "alb-vişiniilor" ca să urmărească pe viu partida echipei lui Adrian Mutu.

Rafael van der Vaart a venit în Giuleşti, locul unde a jucat şi a pierdut cu Hamburg în 2006, pentru meciul pentru Rapid - FCU Craiova 1948.

FC Rapid a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FCU Craiova 1948, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă.

Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 (secunda 45) şi Bahassa ’57. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob ’87.

După meci, fostul fotbalist olandez a fost întrebat despre nivelul fotbalului românesc. Rafael van der Vaart susţine că a văzut câţiva jucători buni. 

”Aveţi câţiva jucători buni!”

”A fost foarte frumos. Din păcate, au pierdut, însă atmosfera din stadion de la meciurile de fotbal şi handbal este impresionantă. Nu huiduie, sunt mereu pozitivi, iar asta chiar îmi place.

Meciul nu a fost uşor. Cealaltă echipă, nu îmi aduc aminte numele ei, (n.r - FC U Craiova) a jucat foarte bine. Pentru Rapid nu a fost un meci bun.

Am văzut doar un meci şi nu a fost cel mai bun meci pe care îl putem vedea. Aveţi câţiva jucători buni. Eu am venit mai mult să văd atmosfera

Nu am apucat să vorbesc cu Adrian Mutu. După meci am plecat, iar antrenorul, mai ales după ce pierde, trebuie să fie cu echipa. Poate că la un moment dat voi merge la un antrenament şi vom discuta”, a spus Rafael van der Vaart.

Afla mai multe despre: rapid-fc u craiova-rafael van der vaart 

viewscnt
Articole similare