Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost fie o execuţie, fie o operaţiune ca Sepsi să ajungă în play-off”. Prima reacţie a lui Mititelu după decizia dictată de Comisia de Disciplină a FRF

”A fost fie o execuţie, fie o operaţiune ca Sepsi să ajungă în play-off”. Prima reacţie a lui Mititelu după decizia dictată de Comisia de Disciplină a FRF

FC U Craiova

Comentarii

După scandalul monstru izbucnit la meciul Sepsi - U Craiova 1948, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca formaţiei covăsnene să i se acorde victoria cu 3-0, la ”masa verde”. Ambele echipe au primit amenzi consistente totuşi, de 25.000, respectiv 22.500 de lei.

Înfrângere 0-3 la ”masa verde”, amendă de 22.500 de lei şi interdicţie de şase meciuri în deplasare sau pe terenuri neutre pentru galeria olteană. Aşa arată pedeapsa lui U Craiova 1948 după scandalul de la Sfântu Gheorghe.

Deşi au existat tot felul de polemici în jurul acestui subiect, decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF a fost, în final, cea mai previzibilă, cel puţin din punctul de vedere al rezultatului.

”A fost fie o execuţie, fie o operaţiune ca Sepsi să ajungă în play-off”

Era de aşteptat, în contextul în care U Craiova 1948 şi-a asumat responsabilitatea pentru proprii fani la meciul cu Sepsi, ca oltenii să aibă de suferit cel mai mult în urma incidentelor petrecute.

După ce a fost dat oficial verdictul, patronul lui U Craiova 1948 a transmis pe reţelele de socializare un mesaj de unitate pentru suflarea olteană, prin care afirma că aceasta a fost mereu soarta echipei sale.

Asta a fost soarta CRAIOVEI în toată istoria ei! Am trecut prin momente infinit mai grele, mergem înainte!”, a transmis patronul lui U Craiova 1948, pe contul personal de Facebook.

Apoi, Adrian Mititelu a oferit şi câteva declaraţii pe subiect şi a sugerat că întreg scandalul ar putea fi o conspiraţie menită să asigure prezenţa lui Sepsi în play-off.

Prima reacţie a lui Mititelu după decizia dictată de Comisia de Disciplină a FRF

Cealaltă ipoteză a omului de afaceri ar fi că Răzvan Burleanu foloseşte acest meci ca un exemplu pentru orice alte grupări de suporteri care plănuiesc să scandeze lucruri asemănătoare.

O decizie nechibzuită. A fost o execuţie! Sunt două aspecte: ori a fost o execuţie pentru ca Burleanu să determine galeriile să înceteze cu scandările xenofobe sau a fost o operaţiune pentru ca Sepsi să ajungă în play-off cu orice preţ.  

Cred însă că această decizie va atrage o şi mai mare ură împotriva secuimii, dacă Sepsi va ajunge în play-off”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Gsp.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare