Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO OFICIAL | FC Argeş a adus un nou atacant în Trivale! Prezentare absolut bizară realizată de piteşteni: ”Bine ai venit la 'Ghiceşte noul transfer'”

VIDEO OFICIAL | FC Argeş a adus un nou atacant în Trivale! Prezentare absolut bizară realizată de piteşteni: ”Bine ai venit la 'Ghiceşte noul transfer'”

FC Argeș

Comentarii

Marţi, FC Argeş a anunţat oficial un nou transfer. Echipa din Trivale a adus un nou atacant la club, pe Kevin Koubemba (29 de ani), un ”gigant” de 1,92 metri, care evoluează pentru echipa naţională a Congo. Acesta a fost prezentat într-un mod absolut bizar de piteşteni.

Perioada de mercato din Superligă a luat sfârşit, însă cluburile încă mai pot aduce jucători liberi de contract, care să fi rămas fără echipă măcar din timpul ferestrei de transferuri.

FC Argeş a profitat de acest lucru şi l-a convins pe Kevin Koubemba să vină în Trivale, un jucător de 29 de ani cu un CV impresionant pentru fotbalul românesc. Piteştenii i-au făcut caracterizarea acestuia pe site-ul oficial.

FC Argeş a adus un nou atacant în Trivale

Bine ai venit, Kévin Koubemba! Bienvenue! FC Argeş l-a adus pe internaţionalul congolez Kévin Koubemba. În vârstă de 29 de ani, noul atacant al clubului nostru vine din Ucraina, de la Chernomorets Odesa.

Kévin s-a născut în Coulommiers, o micuţă localitate din Franţa. Provine dintr-o familie cu rădăcini congoleze, acesta având pe lângă cetăţenia franceză şi pe cea congoleză.

A început fotbalul la Amiens SC, iar în 2014 a fost transferat de Lille, echipă pentru care a şi debutat în Ligue 1, într-un meci pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Lorient.

A jucat în total 8 meciuri în prima ligă din Franţa, în sezonul 2014/15. A mai jucat pentru Brest în Ligue 2, pentru ca în 2016 să aibă prima experienţă în fotbalul din afara Hexagonului.

A fost transferat de Sint-Truiden, echipă din prima ligă a Belgiei, unde a jucat tot 8 partide, reuşind să şi marcheze un gol. Au urmat apoi două sezoane la CSKA Sofia, perioadă în care a jucat 24 de meciuri şi a marcat 1 gol.

În sezonul 2016/17 a ieşit vicecampion al Bulgariei. După aventura la sud de Dunăre, s-a întors în Franţa, în Ligue 2, la Bourg-en-Bresse Péronnas, echipă de la care a fost transferat Arnold Garita.

După doar un sezon în Franţa, a plecat la Sabail FC, în Azerbaidjan. La azeri a petrecut 3 sezoane. În 2021 a ajuns în Albania, la Teuta Durrës, pentru ca în 2022 să se transfere în Malaysia, la Kuala Lumpur City.

Ultima sa experienţă, până să ajungă în Trivale, a fost la Chornomorets Odesa. Pentru echipa din Ucraina a jucat în 7 partide. Atacantul ce măsoară 1.92 metri, a debutat pentru Congo în 2014 şi a strâns în total 8 selecţii pentru Les Diables Rouges.

În 2015 a făcut parte din lotul lărgit al congolezilor pentru Cupa Africii pe Naţiuni. În prezent este cotat de transfermarkt.com la 200.000 euro”, se arată în mesajul postat de piteşteni.

Prezentarea absolut bizară a lui Kevin Koubemba

Pe lângă mesajul postat pe site, cei de la FC Argeş au pregătit şi un videoclip pentru prezentarea noului jucător, care s-a dovedit a fi absolut bizar.

Tony Njike, actualul jucător al piteştenilor, a fost invitat pentru a juca ”Ghiceşte noul transfer”. Fotbalistului francez cu origini din Camerun i s-au pus patru întrebări despre noul său coechipier.

Dacă le ghicea, ceea ce a şi făcut, desigur, Kevin Koubemba avea să îşi facă apariţia. Cei doi au făcut cunoştinţă, iar apoi au pozat cu fularul lui FC Argeş,

Videoclipul integral poate fi urmărit mai jos sau AICI.

În zilele trecute, piteştenii mai confirmaseră venirea unui jucător cu un CV interesant, provenit tot din Franţa.

Afla mai multe despre: kevin koubemba 

viewscnt
Articole similare