Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticat dur de Becali după transfer, a ajuns unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB! Cum s-a ”transformat” fotbalistul: ”Valorează 3 milioane acum” | EXCLUSIV

Criticat dur de Becali după transfer, a ajuns unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB! Cum s-a ”transformat” fotbalistul: ”Valorează 3 milioane acum” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Transferat de la FC Botoşani în urmă cu un an, pentru aproximativ 330.000 de euro, Malcom Edjouma (26 de ani) a fost criticat dur de Gigi Becali după venirea la Bucureşti, dar a reuşit cu timpul să devină unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB.

Ajuns la Bucureşti pe faimoasa rută FC Botoşani - FCSB, Malcom Edjouma a avut nevoie de timp de acomodare la noua echipă până să înceapă să dea randamentul dorit.

Iniţial utilizat pe postul de închizător, francezul a fost vinovat la mai multe goluri încasate de vicecampioană în a doua parte a ultimului sezon, din cauza urcărilor sale în atac.

”Preţul creşte de la meci la meci”

Scos din primul 11 de patron, Gigi Becali ajunsese să ia în calcul să îl vândă pe Edjouma înapoi la FC Botoşani, însă, până la urmă, l-a păstrat pe acesta la Bucureşti.

Iar decizia care a făcut cu adevărat diferenţa pentru randamentul jucătorului de 26 de ani a fost aceea de a îl muta pe un post mai avansat, pe care să aibă mai puţine responsabilităţi defensive.

La fel ca în cazul lui Alex Creţu la Universitatea Craiova, Edjouma s-a ”transformat” şi a început să aibă contribuţii importante în ofensivă, marcând mai multe goluri decisive.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre lovitura dată de FCSB prin schimbarea postului lui Edjouma şi a afirmat că preţul acestuia creşte meci de meci momentan.

Criticat dur de Becali după transfer, Edjouma a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB

Pare un jucător tot mai util, dar util care se vede. Şi Olaru e un jucător care face lucruri, care aleargă, că pregăteşte spaţii pentru colegi, dar nu se vede în reuşite.

Nici măcar în pase de gol. Edjouma, uşor uşor, uite că arată bine şi cred că preţul în creşte de la meci la meci. Valora un milion, acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei.

El pleca, pleca cu mingea, cu faţa spre poarta adversă, nu era 'cinciarul' ăla care stă stea între fundaşii centrali, să facă triunghiul, să fie primul om în apărarea fundaşilor centrali.

El pleca cu faza, se trezea în careu, venea centrarea, dădea cu capul, nu ţinea poziţia lui. Probabil că atunci şi-au dat seama că nu e mijlocaş defensiv, <<hai să-l bagăm altceva, să profităm>>”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare