Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mai e Budescu de Liga 1?". Experţii au dat un verdict crunt şi au văzut "povara" din teren: "În acest moment e greu"

"Mai e Budescu de Liga 1?". Experţii au dat un verdict crunt şi au văzut "povara" din teren: "În acest moment e greu"

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan, au analizat prestaţiile lui Constantin Budescu (33 de ani) la Petrolul Ploieşti, dar şi perspectiva "magicianului" la echipa sa de suflet.

Primele semne de întrebare despre Constantin Budescu la Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu a revenit pe finalul carierei la Petrolul Ploieşti, unde şi-a început cariera, iar în acest sezon a jucat în 12 meciuri, a marcat un gol şi a pasat decisiv de două ori. În victoria cu Hermannstadt a oferit o pasă de gol, dar Basarab Panduru consideră că sistemul de joc al "lupilor galbeni" nu-l avantajează în acest moment. 

"În poziţia asta de extremă dreaptă, că ei joacă un 5-4 pe fază de apărare... Din poziţia aia nu cred că poate să facă şi din poziţia asta de stat departe de poarta adversă. Ei stau jos, iar Budescu stă la 70-80 de metri distanţă de poartă. În altă poziţie, poate un 5-3-1-1, 5-3-2, să fie lângă Irobiso, să nu fie pe fază de apărare, poate face ceva, dar în acest moment e greu", a declarat expertul Orange Sport.  

Marele atacant al naţionalei României, Viorel Moldovan, a dat un verdict crunt în privinţa lui Constantin Budescu, după ce a văzut forma fizică a jucătorului. 

"(n.r. - Budescu mai e de Liga 1?) Fizic, nu, nu cred că mai e. Se vede la el că are kilograme în plus. Aşa, ca tehnică de joc, atunci când are posibilitatea de a fi cu faţa la joc, te poate pune în avantaj, te poate servi, dar am văzut şi la nivel de efort că e destul de greu pentru el. Cred că are nevoie de o poziţie cu mai mare libertate, dar să-l pună în avantaj", a spus fostul atacant al naţionalei României. 

Petrolul a învins FC Hermannstadt, scor 2-0

Petrolul Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a XXV-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Jair (15) şi Irobiso (45+1). Din minutul 56, Petrolul a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Irobiso.

În clasament, Petrolul este pe 7, cu 33 de puncte, iar  FC Hermannstadt este pe 13, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: constantin budescupetrolul ploiestipetrolul ploiesti hermannstadt 

viewscnt
Articole similare