Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar trebui să îşi facă RMN la cap şi să meargă la psiholog”. Reghecampf, desfiinţat în Azerbaidjan: ”Ziua în care va pleca va fi cea mai fericită”

”Ar trebui să îşi facă RMN la cap şi să meargă la psiholog”. Reghecampf, desfiinţat în Azerbaidjan: ”Ziua în care va pleca va fi cea mai fericită”

Fotbal

Comentarii

Deşi mai sunt 14 etape de disputat, presa şi fanii din Azerbaidjan consideră actualul sezon deja ratat pentru Neftchi Baku, aflată pe locul al treilea în campionat. Principalul vinovat a fost scos chiar Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), românul fiind desfiinţat după remiza cu Gabala.

Plecat la Netchi Baku cu obiectivul de a câştiga campionatul în Azerbaidjan, Laurenţiu Reghecampf ar fi deja ”condamnat” la medalia de bronz, conform presei azere.

”Ar trebui să îşi facă RMN la cap şi să meargă la psiholog”

După ultima remiză din campionat, în urma căreia antrenorul român a criticat vehement arbitrajul, Nefchi a rămas la 13 puncte de liderul Qarabag, respectiv opt de Sabah Baku, aflată pe doi.

Deşo mai sunt 14 etape de campionat de disputat, fanii din Azerbaidjan deja nu mai au speranţe din partea lui Reghecampf, iar presa azeră l-a desfiinţat după remiza cu Gabala.

Despre fostul antrenor de la FCSB şi Universitatea Craiova s-a scris că are nevoie de un ”RMN la cap”, fiind acuzat că i-a făcut pe jucători ”foarte nervoşi”. ”Divorţul” dintre cele două părţi ar putea fi destul de aproape.

Reghecampf, desfiinţat în presa din Azerbaidjan

"Medalia de bronz este la Neftchi, iar asta ştiu şi ei. Nu joacă nimic, iar eu îl văd vinovat pe Laurenţiu Reghecampf. Dacă nu pe el, atunci pe cine? În perioada în care Samir Abbasov era antrenor, echipa era mai slabă, dar măcar era interesant de privit.

Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul ruşinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la un doctor şi să i se ia temperatura după aceste declaraţii. Poate ar trebui să i se facă şi un RMN la cap.

Mi se pare important să meargă şi la un psiholog. Poate psihologul va vorbi cu el şi va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, care sunt foarte nervoşi din cauza lui. Există o mare nemulţumire a jucătorilor din cauza antrenorului.

Ziua în care Reghe va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume. Sperăm ca noua conducerea a clubului nu îi va face pe fani şi pe jucători să aştepte prea mult", au scris cei de la Sport Info.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare