Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Hai să fim serioşi”. Măldărăşanu, iritat când a venit vorba despre depunctare. Ce eroare majoră a sesizat: ”A fost o greşeală cum nu există în fotbal”

”Hai să fim serioşi”. Măldărăşanu, iritat când a venit vorba despre depunctare. Ce eroare majoră a sesizat: ”A fost o greşeală cum nu există în fotbal”

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu (47 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de FC Hermannstadt în faţa formaţiei Petrolului, pe ”Ilie Oană”.

FC Hermannstadt a fost învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 0-2, în ultimul meci al etapei cu numărul 25 din Superligă.

Golurile au fost marcate de Jair (15) şi Irobiso (45+1). Din minutul 56, Petrolul a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Irobiso.

Concluziile lui Măldărăşanu după Petrolul - Hermannstadt 2-0. Ce eroare majoră a sesizat: ”A fost o greşeală cum nu există în fotbal”

La finalul partidei, antrenorul Marius Măldărăşanu a afirmat că este un rezultat meritat pentru ploieşteni şi s-a arătat iritat când a fost chestionat cu privire la subiectul depunctării formaţiei sibiene cu nouă puncte.

”Când pierzi 2-0 şi nu vezi meciul, te gândeşti că am fost o victimă a Petrolului fără drept de apel, dar, pentru mine, prima repriză a fost una dintre cele mai bune din acest campionat.

Ei au fost pragmartici, au încercat mult contraatac, a apărut o greşeală cum nu există în fotbal şi, din păcate, există. Adică nu se face o astfel de gafă într-un moment în care faza aia nu anunţa nimic.

A venit Gabi Iancu. E un jucător cu calitate tehnică. Avem nevoie de jucători de lot pentru că sunt meciuri multe. Orice jucător care are calitate şi se va pune în slujba echipei, va juca. 

(n.r. despre depunctare) Greşelile care s-au făcut, nu s-au făcut datorită mentalului că ni s-au luat nouă puncte. Hai să fim serioşi. Nu trebuie s-o dăm numai pe astea cu nouă puncte.

Noi am pierdut pe anumite speţe trei puncte, trei puncte, trei puncte, în total, nouă puncte. Nu poţi să faci lucrul ăsta daca vrei să ajuţi fotbalul.

Adică poţi să iei un punct, un punct, un punct pentru început. După o lună de zile, vii iar, vezi dacă lucrurile s-au reglat şi atunci iei şase puncte şi apoi 12.

Aşa, cu nouă puncte, o echipă poate ajunge în faliment. Noi daca n-am fi bătut pe Farul şi pe CFR la finalul anului, noi eram pe ultimul loc”, a declarat Măldărăşanu, după meci. 

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare