Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt, primul punct obţinut în 2023, pe o zăpadă ca în poveşti. Concluziile lui Măldărăşanu: ”Tindem la mai mult”

Hermannstadt, primul punct obţinut în 2023, pe o zăpadă ca în poveşti. Concluziile lui Măldărăşanu: ”Tindem la mai mult”

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu (47 de ani) a tras concluziile după remiza dintre Hermannstadt şi FC Argeş.

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Argeş. Într-un meci al etapei a 24-a din Superliga.

La Sibiu a început să ningă abundent în timpul meciului, iar evoluţia celor două echipe a avut de suferit.

Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Garita, care a luat o acţiune pe cont propriu şi a marcat în minutul 17. Gazdele au egalat în minutele de prelungire ale primei reprize.

În minutul 44, portarul Micle l-a călcat pe Bărbuţ, în careul oaspeţilor, iar arbitrul a consultat VAR-ul, dictând penalti pentru Hermannstadt. A executat şi a înscris Daniel Paraschiv, în minutul 45+3.

Concluziile lui Măldărăşanu după Hermannstadt - FC Argeş 1-1: ”Tindem la mai mult”

Din cauza căderilor abundente de zăpadă, mingea cu care s-a disputat jocul a fost schimbată cu una de culoare portocalie, mult mai vizibilă pe terenul alb.

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a vorbit despre primul punct obţinut de Hermannstadt în 2023.

”Nemulţumit, normal că tindem la mai mult şi cu siguranţă şi Piteştiul şi-au dorit trei puncte. 

În contextul dat, mă refer la zăpada din a doua repriză, consider că este un punct bun. Consider că fiind un prim punct în acest în an îl luăm ca pe un lucru pozitiv.

(n.r. despre slalom Garita) Când apar anumite faze care nu sunt finalizate nu le analizăm. Când apare o astfel de fază, normal că va trebui s-o analizăm şi ne gândim că cineva putea să-l oprească. 

Ne dorim că săptămâna următoare să se ia o decizie şi să vedem unde suntem. Vedem, dar avem încredere că sentinţa va fi una pozitivă pentru noi.

Pe noi ne macină această stagnare, aşteptare. Lucrurile nu sunt în regulă, chiar dacă va fi o decizie negativă, ştim unde suntem”, a declarat Măldărăşanu, după meci. 

Afla mai multe despre: hermannstadt fc argessuperligamaldarasanu 

viewscnt
Articole similare