Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu este vina lui Micle. Nu cred că a fost penalty” Verdictul lui Constantin Schumacher, după partida dintre Hermannstadt şi FC Argeş

”Nu este vina lui Micle. Nu cred că a fost penalty” Verdictul lui Constantin Schumacher, după partida dintre Hermannstadt şi FC Argeş

Superliga

Comentarii

Constantin Schumacher, antrenor cu licenţă de pe banca lui FC Argeş, a vorbit despre remiza dintre echipa sa şi FC Hermannstadt.

Fostul antrenor al Rapidului consideră că, piteştenii au făcut o partidă bună, dar rezultatul a fost influenţat de arbitraj dar şi de condiţiile meteo din repriza secundă.

”Am început pe un teren foarte bun, dar am terminat pe zăpadă”

”Nu suntem mulţumiţi. Este bine că echipa a avut atitudine, şi îi felicit. Sunt bucuros pentru acest punct, dar sigur se putea mai mult. Am început pe un teren foarte bun, dar am terminat pe zăpadă. Le mulţumim suporterilor că ne-au susţinut, avem nevoie de ei.
 
Micle este un copil. Are încrederea noastă. Este doar al doilea meci din acest an pentru el. Este important să aibă încredere în el. S-a întâmplat acea fază (n.r. penalty-ul lui Hermannstadt), o să o analizăm, dar din punctul meu de vedere nu este penalty, dar asta a decis arbitrul, nu avem ce face.
 
Sunt jucători care joacă la 17 ani şi sunt vânduţi pe zeci de milioane. Trebuie să avem grijă de jucătorii români.
 
Sunt sigur că, dacă terenul era bun ca la început, echipa avea mai multă încredere şi am mai fi marcat, cu toate că, am avut foarte multe ocazii.  Este un punct, mai sunt foarte multe meciuri de jucat şi trebuie să acumulăm”, a declarat Constantin Schumacher, la sfârşitul partidei.
 
În următoarea etapă, Hermannstadt va juca pe terenul Petrolului, în timp ce FC Argeş va primi vizita liderului, Farul.

 

 

Afla mai multe despre: sibiuarges 

viewscnt
Articole similare