You are here:

După Victor Piţurcă, şi fiul său, Alexandru, a scăpat de controlul judiciar! Anuţul făcut de Curtea de Apel Bucureşti

După Victor Piţurcă, şi fiul său, Alexandru, a scăpat de controlul judiciar! Anuţul făcut de Curtea de Apel Bucureşti

Diverse

Comentarii

Alexandru Piţurcă a scăpat de controlul judiciar, a anunţat Curtea de Apel Bucureşti, la doar câteva zile după tatăl său.

Alexandru Piţurcă, fiul fostului selecţioner Victor Piţurcă, acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie de cumpărare de influenţă în dosarul achiziţiilor de măşti neconforme în pandemie, a scăpat de controlul judiciar, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a revocat această măsură.

“Admite contestaţia formulată de către contestatorul Alexandru Victorio Piţurcă - revocă măsura controlului Judiciar. Respinge ca nefondată contestaţia formulată de DNA împotriva aceleiaşi încheieri penale”, a anunţat Curtea de Apel Bucureşti.

În urmă cu câteva zile, Tribunalul Bucureşti ridicase controlul judiciar şi în privinţa lui Victor Piţurcă, cercetat de procurorii DNA în acelaşi dosar.

Alexandru Piţurcă  este acuzat de cumpărare de influenţă. Conform DNA, acesta ar fi acceptat condiţiile impuse de Gabriel Ţuţu, directorul ROMARM.

Pe fondul pandemiei generate de virusul COVID – 19, în perioada 19.03.2020 - 10.04.2020, omul de afaceri ar fi acceptat, în mod direct, condiţiile impuse de inculpatul Ţuţu Gabriel în schimbul cărora acesta din urmă ar fi lăsat să se creadă că are influenţă asupra unor funcţionari din cadrul M.Ap.N. şi că îi va determina pe aceştia să încredinţeze direct şi fără proceduri publice contracte de furnizare produse de protecţie împotriva coronavirusului asocierii din care făcea parte şi societatea administrată de inculpat.

De asemenea, inculpatul Ţuţu Gabriel ar mai fi promis că îi va determina pe aceiaşi funcţionari să efectueze recepţia produselor respective, chiar dacă acestea erau neconforme şi să achite la timp facturile emise în acest sens”, informa DNA.

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare