Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis rămâne în Superligă! Semnează cu un alt club de tradiţie, cu un obiectiv major. Când ar putea fi prezentat | BREAKING NEWS

Arlauskis rămâne în Superligă! Semnează cu un alt club de tradiţie, cu un obiectiv major. Când ar putea fi prezentat | BREAKING NEWS

UTA

Comentarii

Giedrius Arlauskis (35 de ani) şi-ar putea adăuga a cincea echipă din România în CV. Lituanianul este liber de contract, după despărţirea de Universitatea Craiova, şi a fost contactat de o altă echipă din Superligă, care vrea să se bazeze pe experienţa portarului, pentru obiectivul major din acest sezon.

Giedrius Arlauskis poate semna cu un alt club de tradiţie din Superligă. Primele negocieri au avut loc

Ales cel mai bun fotbalist lituanian în 2014 şi campion al României de şapte ori, portarul a plecat în condiţii dubioase de le ultimele două echipe pentru care a evoluat în Superligă. De CFR Cluj a vrut să se despartă după ce Marian Copilu a fost dat afară din conducere, iar cu Universitatea Craiova a reziliat la scurt timp după un penalty stupid comis, în meciul cu Farul Constanţa

Totuşi, Mihai Rotaru a dezvăluit de ce Giedrius Arlauskis s-a despărţit de Universitatea Craiova, unde era titularul lui Eugen Neagoe. 

La 35 de ani, lituanianul ar putea bifa al cincilea club din România, după ce a mai jucat la Unirea Urziceni, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. 

Conform Specialarad.ro, UTA caută un portar care să fie titularul lui Laszlo Balint, în încercarea echipei de a se salva de la retrorgadare. Arădenii sunt doar pe penultimul loc al clasamentului, iar experienţa portarului ar conta enorm. 

Sursa citată anunţă că UTA e pe cale să semneze cu un nou portar, iar acesta e Arlauskis. Încă de la primele discuţii, conducătorii arădeni au aflat pretenţiile exagerate ale lituanianului. Totuşi, negocierile nu au fost închise şi nu ar fi exclus ca fotbalistul de 35 de ani să semneze în aceste ore. 

„Cât despre posibilitatea de a transfera un nou portar, eu ştiu că sunt discuţii, rămâne să văd şi eu, pentru că ieri şi astăzi chiar am fost foarte concentrat pe pregătirea acestui meci. Sincer, nici n-am vrut să ştiu dacă s-a mai avansat sau nu s-a mai avansat la nivel de discuţii sau la nivel de negocieri. 

O să vorbesc, să vedem, eu clar, îmi doresc un portar, acum să vedem ce se poate realiza, pentru că deja timpul ne presează. O să ajungem să nu mai vorbim de zile din perioada de transferuri, ci de ore,şi atunci vedem ce putem să şi finalizăm în această perioadă scurtă”, spunea Laszlo Balint după victoria cu Botoşani.

UTA are şi alte variante, în cazul în care Arlauskis nu va alege echipa din subsolul Superligii. Staff-ul şi-ar dori un portar experimentat precum ex-jucătorul Universităţii Craiova, dar există şi varianta unui portar de 26 de ani, din străinătate. 

Ce s-a întâmplat cu Florin Iacob

Se pare că Florin Iacob şi Dragoş Balauru nu l-au convins pe Laszlo Balint, prin evoluţiile sale. Mai mult, Florin Iacob, care la un moment dat a prins şi lotul României, a fost lăsat în tribună în victoria cu FC Botoşani. 

„Nu se poate spune că Florin e în afara proiectului, asta a fost decizia mea împreună cu colegii din staff pentru acest meci. În momentul în care am convocat jucătorii partida cu Botoşani, am considerat că e bine să mergem cu Balauru şi cu Mociu. Nu este niciun fel de discuţie, este o situaţie de moment, aşa am gândit-o. Până la urmă, statutul jucătorilor trebuie să fie unul foarte clar, fiecare trebuie să-şi asume responsabilitatea randamentului, să-şi pună calităţile în slujba echipei şi să se raporteze intereselor grupului. 

Nu este nici un fel de problemă cu Iacob, este jucătorul UTA-ei şi mergem înainte cu absolut toată lumea, având aceeaşi încredere în absolut toţi jucătorii din vestiar”, a mai spus Laszlo Balint. 

Giedrius Arlauskis are şi o vastă experienţă internaţională, după ce a bifat 23 de meciuri pentru Lituania şi a mai jucat la: Rubin Kazan, Watford, Espanyol şi Al Shabab. 

Dacă va semna contractul, Arlauskis poate fi titular în Hermannstadt - UTA, sâmbătă, de la 14:30.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisutalaszlo balintgiedrius arlauskis universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare