Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Obiect zburător neidentificat” lângă stadionul lui FC Voluntari. :) Damascan a reuşit o ”performanţă” rară. VIDEO

”Obiect zburător neidentificat” lângă stadionul lui FC Voluntari. :) Damascan a reuşit o ”performanţă” rară. VIDEO

Superliga

Comentarii

Vitalie Damascan a oferit una dintre fazele etapei în FC Voluntari - FCSB 1-2.

Vitalie Damascan a fost integralist în eşecul suferit de FC Voluntari cu 1-2 în faţa FCSB-ului.

Atacantul împrumutat de la Sepsi a fost printre cei mai activi jucători din echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, însă a oferit şi o fază care a stârnit amuzament.

Vitalie Damascan a dat mingea în parcul din spatele stadionului din Voluntari

Atacantul împrumutat de la Sepsi Sfântu Gheorghe a avut o evoluţie bună în partida cu FCSB, în ciuda faptului că n-a reuşit să marcheze.

La una dintre ocaziile pe care le-a avut, în minutul 63, atacantul moldovean a primit la 16 metri, a intrat în careu şi a încercat un şut în forţă, dar mingea n-a avut traiectoria pe care şi-a dorit-o.

Balonul a fost mult înălţat, a trecut peste gardul din spatele porţii lui Târnovanu şi a aterizat în parcul de lângă stadionul din Voluntari.

Damascan a fost aproape şi de un gol senzaţional

În prima repriză, Vitalie Damascan a fost însă aproape să deschidă scorul după o fază superbă făcută de el, care se putea transforma într-unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon. 

În minutul 28, atacantul în vârstă de 24 de ani a primit în banda dreaptă, l-a lăsat în urmă pe Tamm, a trecut şi de Iulian Cristea şi a ajuns în centrul careului, de unde a şutat cu piciorul stâng. Mingea a lovit însă bara.

FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, pe FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Superligă.

FCSB a dominat meciul şi a deschis scorul în minutul 45, prin Edjouma, după o fază la care Olaru a centrat, iar Florinel Coman a deviat cu capul.

Edjouma a reuşit dubla în minutul 79, dar FC Voluntari a echilibrat finalul de meci după ce Marcelo Lopes a redus din diferenţă în minutul 90, cu un şut superb din voleu.

Victoria cu 2-1 o aduce pe FCSB pe locul 3, cu 47 de puncte, la cinci puncte de lider, Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare