Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Malcom Edjouma după ce a reuşit o "dublă" cu FC Voluntari: ”Nu cred că mi-a schimbat patronul preţul pentru că am marcat în ultimele meciuri!”

VIDEO | Mesajul lui Malcom Edjouma după ce a reuşit o "dublă" cu FC Voluntari: ”Nu cred că mi-a schimbat patronul preţul pentru că am marcat în ultimele meciuri!”

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Superligă.

FCSB a dominat meciul şi a deschis scorul în minutul 45, prin Edjouma, după o fază la care Olaru a centrat, iar Florinel Coman a deviat cu capul.

Edjouma a reuşit dubla în minutul 79, dar FC Voluntari a echilibrat finalul de meci după ce Marcelo Lopes a redus din diferenţă în minutul 90, cu un şut superb din voleu. Victoria cu 2-1 o aduce pe FCSB pe locul 3, cu 47 de puncte, la cinci puncte de lider, Farul Constanţa.

În minutul 82, Malcom Edjouma a avut o intrare extrem de dură asupra căpitanului echipei FC Voluntari, Igor Armaş, dar nu a fost sancţionat cu cartonaşul roşu. 

La finalul meciului, Edjouma a oferit mai multe declaraţii. El susţine că nu se gândeşte în acest moment la o plecare. De asemenea, Edjouma consideră că Gigi Becali nu îi va creşte preţul după ultimele prestaţii. 

”Nu cred că mi-a schimbat patronul preţul pentru că am marcat în ultimele meciuri!”

”Am ajutat echipa. Am jucat pentru echipă. Nici nu stiu daca am facut un meci bun astazi, dar este important că am reuşit să-mi ajut echipa.

Este prima mea „dubla”. Nu am avut timp să mă bucur, pentru că au venit toţi peste mine. De fiecare dată când marchez mă gândesc că pot să-l dau pe al doilea.

Sunt aici. Mă gândesc doar la această echipă. Acum sunt aici şi toată lumea îmi ştie calităţile. Am avut nevoie doar de o perioadă de timp pentru a mă adapta.

Preţul meu nu se schimbă. Nu cred că l-a schimbat patronul pentru că am marcat în ultimele două meciuri.

Acum suntem foarte bine, însă trebuie să rămânem concentraţi şi să luăm puncte şi în viitoare confruntări”, a spus Malcom Edjouma la finalul meciului.

Afla mai multe despre: fcsb-voluntari-edjouma 

viewscnt
Articole similare