Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un copil l-a lăsat pe Gică Popescu fără mănuşi. :) Cum a reacţionat preşedintele Farului. VIDEO

Un copil l-a lăsat pe Gică Popescu fără mănuşi. :) Cum a reacţionat preşedintele Farului. VIDEO

Superliga

Comentarii

Un copil care a plecat acasă cu mănuşile pe care le purta Gică Popescu.

Farul Constanţa a făcut doar 0-0 la Piteşti, cu FC Argeş, dar echipa lui Gică Hagi a fost primită cu foarte multă căldură.

Cei de la Farul au fost asaltaţi după finalul meciului pentru poze şi autografe. Mai ales copiii şi-au dorit o amintire de la acest meci.

Gică Popescu i-a oferit mănuşile unui copil: ”Să le păstrezi”

Foarte mulţi copii, dar şi adulţi îmbrăcaţi în culorile lui FC Argeş i-au aşteptat pe cei de la Farul la ieşirea din stadion.

Primul care a ieşit a fost Gică Popescu, preşedinte la Farul Constanţa, legendar fundaş al României şi fost căpitan al Barcelonei.

Deşi s-a retras în urmă cu aproape 20 de ani, Gică Popescu a fost asaltat de copii, care i-au cerut poze şi autografe. Unii nu s-au mulţumit doar cu atât.

Un băieţel i-a cerut un suvenir lui Gică Popescu şi, cum nu prea avea altceva la îndemână, preşedintele Farului i-a oferit mănuşile: ”Ai grijă să le păstrezi”, l-a sfătuit Gică Popescu în glumă.

Copiii au sărit pe Gică Hagi şi Denis Alibec

În oraşul lui Nicolae Dobrin, apariţia lui Gică Hagi a produs multă agitaţie. Mulţi copii i-au scandal numele şi l-au rugat să vină la poze şi autografe.

Mai întâi, ”Regele” a stat de vorbă cu televiziunile şi apoi le-a făcut suporterilor pe plac. Minute în şir, Gică Hagi a semnat răbdător pe diferite obiecte şi s-a pozat cu cei care i-au cerut-o.

Denis Alibec a fost şi el vedetă printre copii. Unul dintre ei a ieşit în evidenţă.

Un băieţel a scris un mesaj pe o bucată de carton prin care îl ruga pe Denis Alibec să-i ofere tricoul.

Cum Alibec nu l-a văzut pe stadion, copilul l-a aşteptat la ieşirea de la vestiare. Zâmbitor, Denis Alibec a fost de acord să-i ofere tricoul copilului, care i-a mărturisit că şi el joacă fotbal şi că este fundaş.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare