Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e Popescu, nici Coman sau Edjouma. Starul lui Becali pleacă de la FCSB şi semnează cu un club de top din Europa. Oficialii echipei vin la negocieri

Nu e Popescu, nici Coman sau Edjouma. Starul lui Becali pleacă de la FCSB şi semnează cu un club de top din Europa. Oficialii echipei vin la negocieri

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu FC Voluntari şi a venit la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa. Astfel, fanii roş-albaştrilor speră acum din nou la titlu.

În 2015 a cucerit FCSB ultimul titlu în Superligă. După ani în care a pierdut campionatul în faţa Astrei, Farului şi CFR-ului, vicecampioana României are acum din nou şanse importante la titlul mult aşteptat de fani.

După succesul de la FC Voluntari, FCSB a venit la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa. Cu evoluţii bune în play-off şi cu titlul câştigat în România, Darius Olaru va bifa, cu siguranţă, transferul în străinătate.

Darius Olaru, tot mai aproape de transferul mult aşteptat. Oficialii clubului din Europa vin la negocieri

Rangers este încântată de evoluţiile mijlocaşului român din acest sezon, iar momentul decisiv pentru mutare va fi în play-off-ul Superligii. Oficialii clubului scoţian vor trimite scouteri în România pentru a-l urmări pe Darius Olaru în meciurile decisive pentru campionat, iar dacă evoluţiile fotbalistului se vor ridica la nivelul aşteptărilor, Gigi Becali va primi suma dorită.

Clubul scoţian este dispus să plătească şase milioane de euro pentru a-l aduce pe Darius Olaru lângă Ianis Hagi.

  • 5,3 milioane de euro valorează Darius Olaru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol şi 5 pase decisive a reuşit Olaru în cele 33 de meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare