Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Gest superb făcut de Alibec după meciul cu FC Argeş. Un puşti l-a aşteptat pentru a pune mâna pe tricoul internaţionalului român

VIDEO EXCLUSIV  | Gest superb făcut de Alibec după meciul cu FC Argeş. Un puşti l-a aşteptat pentru a pune mâna pe tricoul internaţionalului român

Superliga

Comentarii

Echipa FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 25-a din Superligă.

VIDEO EXCLUSIV  | Gest superb făcut de Alibec după meciul cu FC Argeş. Un puşti l-a aşteptat pentru a pune mâna pe tricoul internaţionalului român

Farul Constanţa nu a reuşit să se impună la Piteşti şi nu a profitat de pasul greşit al echipei CFR Cluj, pentru a se distanţa în clasament.

Constănţenii rămân pe primul loc al clasamentului, cu 52 de puncte, fiind urmaţi în clasament de CFR Cluj, cu 50 de puncte. FC Argeş este pe locul 12, cu 25 de puncte.

După meci, Denis Alibec a făcut un gest superb. Un puşti l-a aşteptat pentru a pune mâna pe tricoul lui. Puştiul a avut un mesaj pentru Alibec şi a dezvăluit că şi el este fotbalist, evoluând pe postul de fundaş. 

De asemenea, copilul a spus că Denis Alibec este jucătorul lui favorit. Atacantul de la Farul nu l-a dezamăgit şi i-a înmânat tricoul lui. 

 

Afla mai multe despre: superligă-alibec-fc argeş 

viewscnt
Articole similare