Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu şi-a găsit echipă. Cu ce club din Superligă a semnat atacantul, după ce a fost dat afară de FC U Craiova 1948

Gabi Iancu şi-a găsit echipă. Cu ce club din Superligă a semnat atacantul, după ce a fost dat afară de FC U Craiova 1948

Hermannstadt​

Comentarii

Atacantul Gabriel Iancu a semnat un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon cu Hermannstadt, a anunţat clubul sibian.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani are un palmares impresionant: patru titluri cucerite în Superligă, trei cu FCSB şi unu cu Viitorul Constanţa (n.r. actuala Farul), o Cupă a Ligii, o Cupă a României, ambele cu FCSB, şi două Supercupe, alături de FCSB şi alături de constănţeni.



Gabi Iancu a fost golgheterul Superligii în sezonul 2019 – 2020 (18 goluri), când evolua pentru Viitorul Constanţa.

Fotbalistul format la Academia Hagi a strâns patru selecţii pentru echipa naţională a României, dar şi alte opt prezenţe pentru reprezentativa U21, pentru care a înscris de două ori.

Gabi Iancu este cotat la suma de 700.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe precum Karabukspor (Turcia), Termalica (Polonia), FC Voluntari, Dunărea Călăraşi, Akhmat Groznîi (Rusia), Farul Constanţa şi FC U Craiova 1948, echipă pentru care a bifat 15 prezenţe în prima parte a acestui sezon, marcând două goluri şi oferind o pasă de gol.

Gabi Iancu va evolua la Hermannstadt cu numărul 9.

Afla mai multe despre: iancu 

viewscnt
Articole similare