Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecări pe bandă rulantă de la U Craiova. Mihai Rotaru s-a dezlănţuit şi a mai renunţat la un jucător: "Da, a bătut palma cu altă echipă"

Plecări pe bandă rulantă de la U Craiova. Mihai Rotaru s-a dezlănţuit şi a mai renunţat la un jucător: "Da, a bătut palma cu altă echipă"galerie foto
Comentarii

În ultima zi de transferuri din Superligă, Universitatea Craiova s-a mai despărţit de un fotbalist.

Revenit la Universitatea Craiova, în vara anului trecut, după o aventură în Elveţia, la FC Sion, Ivan Martic se desparte deja de gruparea condusă de Eugen Neagoe.

Mijlocaşul va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului la Universitatea Cluj. Mutarea a fost confirmată şi de patronul oltenilor, Mihai Rotaru.

“Acum muncim. Este ultima zi de mercato. S-ar putea să plece câţiva jucători. Am bătut palma cu Martic ca să plece la Universitatea Cluj şi mai avem încă trei jucători, dar nu pot să dau numele, deocamdată.

Bogdan Vătăjelu nu va pleca de la Universitatea Craiova. Nici acum, noi sperăm că nici în vară” , a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Înainte de a reveni în Bănie, în iulie 2022, Martic mai evoluat pentru U Craiova, începând cu 2017, timp de trei sezoane şi a adunat peste 60 de meciuri, marcând patru goluri.

Martic a cucerit Cupa României în 2017-2018 şi a jucat în Supercupa Românie cu U Craiova. Fundaşul este campion al Croaţiei în sezonul 2016-2017 cu HNK Rijeka.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare