Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul neştiut care i-a fost fatal lui Arlauskis la Craiova! Gafa cu Farul a umplut paharul, Rotaru l-a "executat"

Conflictul neştiut care i-a fost fatal lui Arlauskis la Craiova! Gafa cu Farul a umplut paharul, Rotaru l-a "executat"
Comentarii

Giedrius Arlauskis (35 de ani) a plecat de la U Craiova după ce părţile au reziliat de comun acord contractul. După plecarea lui "Arla" din Bănie, a ieşit la iveală un scandal pe care l-a avut cu unul dintre oficialii clubului înainte de a "rupe" înţelegere cu echipa din Oltenia.

U Craiova a renunţat la serviciile lui Giedrius Arlauskis, portar pe care l-a adus gratis în toamna lui 2022. În direct la Orange Sport, Mihai Rotaru a anunţat plecarea lui "Arla" şi a spus că vor mai urma şi alţi jucători, dar a spus că despărţirea n-are legătură cu gafa portarului din meciul cu Farul şi se pare că, într-adevăr, n-a fost doar asta!

Conflictul neştiut care i-a fost fatal lui Arlauskis la Craiova! Gafa cu Farul a umplut paharul, Rotaru l-a "executat"

Ies la iveală detalii despre plecarea lui Giuedrius Arlauskis. Gafa din meciul cu Farul, când a provocat un penalty bizar, doar a umplut paharul pentru portarul lituanian. Potrivit ProSport, înainte de gafa cu Farul, "Arla" a avut un conflict cu Emil Pieleanu, managerul echipei din Bănie, om considerat mâna dreaptă a lui Mihai Rotaru, patronul clubului.

"Arla" l-ar fi înjurat în limba natală pe Emil Pieleanu, oficialul Craiovei, care i-a cerut portarului să repete, în limba română, ce a spus, moment în care Arlauskis l-ar fi înjurat pe managerul echipei "alb-albastre". Totul s-a întâmplat pe aeroport, în ziua în care oltenii au plecat în cantonamentul din Turcia, iar la revenirea în România conflictul a ajuns şi la urechile lui Rotaru.

Giedrius Arlauskis a fost amendat, iar gafa impardonabilă pe care a făcut-o la meciul cu Farul a fost picătura care a umplut paharul şi a adus la "ruptura" dintre club şi portar.

Ce a spus Mihai Rotaru despre plecarea lui Giedrius Arlauskis

”Am fost decepţionaţi de acest început de campionat, aveam alte speranţe. În urma a ce s-a jucat, am hotărât să ne reconfigurăm priorităţile. Cu Arlauskis a fost o chestiune extrem de simplă, e bărbat, nu am ce să-i reproşez, n-a vrut niciun ban când a plecat. A contat ce s-a întâmplat la Ovidiu, dar nu numai. Toate cele trei prime reprize, pentru că în repriza a doua am arătat mai bine în toate meciurile. (n.r. are legatură cu plecarea lui Copilu?) Nu. Ce legătură poate să aibă când Marian a plecat de atâta timp”, a declarat Rotaru, pentru Orange Sport.

În total, Giedrius Arlauskis a adunat şapte meciuri la Universitatea Craiova, în cele cinci luni petrecute de acesta în Bănie (3 septembrie 2022 - 9 februarie 2023).

A încasat şapte goluri, iar în dou meciuri a reuşit să scape cu poarta intactă.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisu craiovascandalmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare