Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”fan înrăit” al lui Leo Strizu: ”Îmi place foarte mult, e foarte bun antrenor, Pintilii doar îl ajută la antrenamente” | VIDEO

Gigi Becali, ”fan înrăit” al lui Leo Strizu: ”Îmi place foarte mult, e foarte bun antrenor, Pintilii doar îl ajută la antrenamente” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Marţi, la două zile după victoria cu FC Voluntari, Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii, vorbind despre lupta la titlu, prestaţiile din ultimele etape ale echipei sale şi problemele din jurul deţintătorului de licenţă Pro de la FCSB.

Duminică, FCSB a făcut un nou pas important în lupta pentru titlu, după ce a învins-o pe ”sperietoarea” FC Voluntari în deplasare, pentru prima dată din iunie 2020.

Vicecampioana s-a impus la limită în cele din urmă, scor 2-1, însă a meritat pe deplin toate punctele, după ce a reuşit să îi domine autoritar pe ilfoveni pe stadionul Anghel Iordănescu.

”Îmi place foarte mult de Leo Strizu ăsta, e foarte bun antrenor”

După ce Farul s-a împiedicat de FC Argeş, iar CFR Cluj şi Rapid au fost învinse de cele două echipe din Craiova, FCSB a profitat şi a urcat pe locul trei, la doar cinci puncte de lider.

La două zile după victoria importanţă obţinută de vicecampioană la Voluntari, Gigi Becali a vorbit despre parcursul echipei sale, afirmând că dacă o va ţine tot aşa, va ieşi cu siguranţă campioană.

Patronul FCSB a discutat şi despre ”războiul” dintre vicecampioană şi directorul Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, izbucnit după ce roş-albaştrii au plecat în cantonament fără Leo Strizu.

Într-o nouă declaraţie sfidătoare la adresa lui Burchel, Gigi Becali s-a declarat un fan înrăit al lui Strizu, afirmând, cu un sarcasm evident, că acesta se ocupă de toată pregătirea roş-albaştrilor, în timp ce Mihai Pintilii doar îl ajută.

Gigi Becali, ”fan înrăit” al lui Leo Strizu

Nu am nevoie de antrenor, mie îmi place foarte mult de Leo Strizu ăsta, e foarte bun antrenor şi o să antreneze el, el o stea pe bancă, Pintilii doar îl ajută la antrenamente. Şi el (n.r. Pintilii) stă cu mine cu lojă.

Să vedem, ce o să facă ei? Poate ne dă afară din lojă, mai invetează Burchel ceva. <<Nu ai voie să stai nici în lojă>>, eşti nebun la cap? Sunt banii mei!”, a declarat, marţi, Gigi Becali.

Indiferent cine conduce sau pregăteşte echipa, un lucru este clar. De când a fost înlocuit Nicolae Dică de Strizu / Pintilii, nu doar rezultatele, ci şi prestaţiile FCSB-ului s-au îmbunătăţit considerabil.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare