Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă schimbare de nume? După "Steaua", Becali e acuzat că foloseşte ilegal încă o marcă: "Nu are acest drept"

O nouă schimbare de nume? După "Steaua", Becali e acuzat că foloseşte ilegal încă o marcă: "Nu are acest drept"

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, este acuzat că foloseşte ilegal încă o marcă. Ovidiu Christian Altmann, un român stabilit în Germania, a adus dovezi că deţine marca "Becali", a înregistrat-o pentru a fi validă în toată Uniunea Europeană şi că a primit o ofertă ca s-o vândă.

Marca "Becali" e de vânzare. Proprietarul îl acuză pe Gigi Becali că o foloseşte ilegal în România

Ovidiu Christian Altmann se aşteaptă la un câştig financiar însemnat de pe urma brandului "Becali". 

Românul stabilit în Germania dinainte de Revoluţie anunţa, în trecut, că a înregistrat marca în 2006, iar acum a dezvăluit încă o victorie: "Apropo de marca ‘Becali’. Mi-a venit şi certificatul de EU că este a mea şi o deţin eu pe toată Europa", a susţinut bărbatul pentru Cancan.ro. 

"Mă ia capul când văd ce declaraţii face (n.r. Gigi Becali). El nu este în stare să cumpere marca ‘Becali’, dar se laudă… vrăjeala de Buftea!", a mai spus Ovidiu Christian Altmann, după reacţia lui Gigi Becali referitoare la marca ce îi poartă numele: "Undeva, o comună, acolo, se numeşte Bălăceanca. Atât am de spus", susţinea finanţatorul FCSB pentru sursa citată. 

Acum, Ovidiu Christian Altmann a anunţat că a primit o ofertă pentru această marcă, dar are opţiunea şi de a o scoate la licitaţie la o firmă care are sediu inclusiv în România, iar cumpărătorul nu va avea probleme să o utilizeze. 

În urmă cu câteva luni, pentru Cancan.ro, românul din Germania s-a arătat surprins cum afaceristul a reuşit să folosească, fără acordul său, numele Becali pentru hotelul pe care l-a deschis în Venus

"Am văzut că dânsul şi-a inaugurat un hotel în Venus, care poartă numele «Becali Hotel». Ceva s-a întâmplat, pentru că nu are acest drept.

Nu ştiu cum a reuşit, deoarece eu deţin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE. De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul şi peste România cu acest brand”, a afirmat Ovidiu Christian Altmann. 

CSA Steaua Bucureşti îl acuza pe Gigi Becali în urmă cu opt ani: "Fără acord, FCSB a înregistrat marca (n.r. - Steaua Bucureşti) de care s-a folosit continuu din 2004 pana in 2014"

"In anul 2003, nou infiintata societate comerciala FCSB a solicitat in scris acordul proprietarului marcii – C.S.A. ”Steaua Bucuresti” – pentru inscrierea marcii la OSIM. Desi nu a primit acest acord, FCSB a inregistrat totusi marca de care s-a folosit continuu din 2004 pana in 2014, insusindu-si astfel in mod ilegal un bun din patrimoniul statului de importanta nationala. Aceasta nu este interpretarea noastra proprie, ci concluzia celei mai inalte instante judecatoresti din Romania, exprimata in clar prin Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 3425 din 3 decembrie 2014.

Decizia iCCJ arata fara echivoc faptul ca cesionarea marcii intre A.F.C. si FCSB, pe baza careia s-a facut inscrierea la OSIM, a fost ilegala, intrucat A.F.C. nu putea vinde, cesiona sau transmite un bun pe care nu-l avea in proprietate, ci avea doar dreptul de a-l folosi", scrie in comunicatul publicat de CSA.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua bucurestimarca becaliovidiu christian altmann 

viewscnt
Articole similare