Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare internaţional german, reacţie tranşantă în privinţa câştigătoarei din PSG - Bayern: "Acolo e faliment total"

Un fost mare internaţional german, reacţie tranşantă în privinţa câştigătoarei din PSG - Bayern: "Acolo e faliment total"
Comentarii

Fostul jucător al echipei Bayern Munchen, Lothar Matthaus, se aşteaptă ca echipa bavareză să o elimine pe PSG din optimile Ligii Campionilor. Manşă tur a duelului dintre cele două se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

„Dacă urmăriţi veştile de la Paris Saint-Germain din ultimele săptămâni, FC Bayern nu are de ce să-şi facă griji. Nici Gnabry şi Gucci (controversa stârnită de prezenţa germanului la Săptămâna Modei în ziua lui liberă - n.r.) şi nici Manuel Neuer şi accidentul de schi nu pot rivaliza cu ceea ce se întâmplă în jurul echipei franceze.

La nivel sportiv, Messi, Neymar şi compania au fost eliminaţi în Cupa Franţei de rivalii detestaţi din sud, Olympique de Marseille. În ligă, a fost faliment în prestigiosul duel cu Monaco. Povestea lui Neymar, accidentările lui Mbappé şi aşa mai departe. În comparaţie, Bavaria este însorită. Trei victorii consecutive. În Cupa Germaniei, Bayern a ajuns cu încredere în turul următor şi conduce şi în campionat", a afirmat Matthaus.

Meciul PSG - Bayern Munchen, din turul optimilor Ligii Campionilor, este programat în această seară, în timp ce partida retur va avea loc în luna martie. Ambele meciuri vor fi în direct la Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare